keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Välikuulumisia

Oltiin viikonloppuna partiotapahtumassa, jossa otettiin valokuvia 24h putkeen, lähes nukkumatta. Meidän muistikortti jäi sitten epähuomiossa (väsymyksessä) pikkusiskolle ja se matkasi Savoon, eli en saa nyt pariin viikkoon kuvia otettua. Sain muuten komian mustelman takapuoleeni, kun liukastuin villasukissa kiviportaissa, samasta väsymyksestä kärsiväni. Nyt vääränlaisessa tuolissa istuminen on kurjaa, jos selkänoja osuu mukavasti. Mutta se siitä.

Pääpointti oli se, että vauvan kypärämyssy on valmis:) Ja kuva siis tulee myöhemmin, kuten myös muut tiedot. Nyt on siis puoliväli saavutettu. Kiire tulee, ei voi mtn. Historian luennotkin ovat sellaisia, joilla kirjoitellaan aina välissä muistiinpanoja, eli ei voi täysin antautua neulevirtaan silläkään saralla. Mutta kovasti ainakin yritän saada työt valmiiksi.


Jotta tämä ei täysin kuvattomaksi jäisi, pari tunnelmakuvaa juustoillasta. Pidettiin toissa viikon perjantaina juustoiltaa, jossa oli tarjolla muka-juustokakkua, sillä oikeasti siihen tuli vain maitorahkaa ja vaniljakastiketta. Kuvittelin nimittäin, että siihen tulee juustoa, mutta huomasinkin kun olin jo päättänyt tehdä (päätöksiähän ei peruta!), että eipäs tulekaan. Eipä se haitannut, oli niin hyvää, ettei sitä jäänyt yhtään tähteeksi! Kerrankin kun olisin halunnut sitä jäävän vähän yli seuraavaksi päiväksi.

Ohje 

Muuten, kun etsin kakkuohjeita, törmäsin tähän sivuun. Mie en kestä, aivan ihania kakkuja! Miksi minusta ei tule kondiittoria? Ehkä, jos tää opettaminen ei enää myöhemmin inspaa, vaihdan tuonne:D

Mutta nyt iltapalaa. Tännekin saatiin muuten vihdoin lunta, viime viikolla vain haaveillen lueskelin facepäivityksiä lumisateesta.

~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: