torstai 18. lokakuuta 2012

KyJyt 8 ja 9 valmiina

Riippuen laskutavasta kylläkin. Edellisessä oli pieni laskuvirhe/olin ajatellut sen purkuun menevän tai jotain soveltamista vaativan Kukkiksen valmiiksi.. Mutta nyt pitäis lukujen täsmätä:)


Malli: Novitan sukkalehti, malli k
Puikot: 5 mm
Lanka: Novitan Isoveli, menekki 136 g
Aloitettu 16.7., valmis 10.10.
  
Viimeisimpiä aloituksia, oli hätä keksiä, mitä tekisin jämä-isovelistä. Sukkalehti ei tarjonnut huomattavia haasteita isoveikalle, mutta nämä olivat hyvät leffa/luentoneuleeksi. Helppoa aina-oikeaa ja kahdella puikolla ilman kantapäätä. Sukat on melkoiset tossukat, aion käyttää lainasukkina, jos vierailla ei ole omia ja meidän kylmässä kämpässä tulee tarve. Muuten olisivat olleet joululahjakamaa, mutta leikkasin päättelylangan hivenen huolimattomasti ja sain tehtyä mukavan reiän tuohon joustinneuleen kohdalle! Paikkasin toisella langalla yrittäen saada kaikki silmukat kursittua, mutta aika näyttänee, onnistuinko. Olipahan taas tyhmä virhe!


Malli: Baktus
 Puikot: 4 mm
  Lanka: Novitan Luxus Cotton, menekki 96g
 Aloitettu 11.7., valmis 15.10.

Jatketaan helppojen neuleiden sarjaa Baktuksella. Aiemmin olen tehnyt kaksi, joten ohje tuli aika ulkomuistista. Vaatimuksena oli taas langan käyttö, ei ohjeen uutuus/haastavuus/etc. Pikkuisen jouduin huijaamaan, sillä toinen kerä oli vähän pienenpi, sillä toinen pää jäi vähän lyheämmäksi. eipä tuo haitanne. Itselle tämä on liian pieni, mutta jemmaan tämän, jos jossain vaiheessa tarvetta ilmenee.

Mie aloittelin kunnolla jouluostelut tällä viikolla. Löysin parit joululahjat ja noita kalenterijuttuja tuli osteltua ja postiteltua lisää. Tällä viikolla on ollut haipakkata, kun pikkusisko on ollut kylässä. Ja sama jatkuu, kun R:n kavereita ja miun veli tulee kohta jatkamaan siitä, mihin sisko pääsi. Huh,huh... Eipä kait tässä, harvoin meillä on ihmisiä kylässä loppuunsa:)

Mutta nyt noi tulikin just:)

~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: