keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Kohta on valmiita..

... KyJyjä nimittäin, vihdoin! Revontuli on pingottamista odottamassa. Kahden puikon sukat pitää kursia kasaan. Viimoinen tiskirätti pitäis aloittaa, siinä ei menis kauaa. Sitten oltais jo voiton puolella näissä oikeasti. Joulua kohti tahdin on kiihdyttävä, jos mielii valmiiksi. Nyt on tullut neulottua vähemmän kuin aiemmin. Oisko syynä just se, että noi neuleet on päättänyt joskus kesällä ja nyt tekis mieli tehdä jo jotain muuta?

Mutta ei mulla oikeasti muuta. Täällä edetään omalla painollaan, tehdään kaikennäköistä, muttei juuri mitään. Ehkä ensi kerralla on useampi juttu esittelyvalmiina. Ensi viikonloppuna käymään Savossa, ja vähän otin omaa lomaa siihen molemmin puolin. Muutenkin ensi viikolla on vähän koulua, kun lunennoitsijatkin pitää lomaa. Meille tulee taas sisko kylään ja loppuviikosta puolestaan veli ja kavereita. Katsotaan, olenko "loman" jälkeen pirteämpi vai entistä väsyneempi:)

~Kvaakkuli~

2 kommenttia:

Yovela kirjoitti...

Ei meillä yliopistolla lomaa ole vaan nämä luennoitsijat tuntuu pitävän väliviikkoa tenttiviikkona. :( Tällä viikolla siis kolme tenttia, yksi luento ja yksi reflektointi (opettajankoulutuslaitoksen lempisana!) Mutta mukavaa syyslomaa ja syksynjatkoa!

Kvaakkuli kirjoitti...

Auts.. Miulla vaan sattui nyt sellaisia kursseja (musa, liikka), joista ei ole tenttejä:)