torstai 15. marraskuuta 2012

KyJyt nro 10&11


  Malli: Kypärämyssy, Pienten pukimet
 Puikot: 3 mm
 Lanka: Novitan Ticotico, menekki 51 g
 Aloitettu 16.7., valmis 31.10.

Kypärämyssy oli tarkoitus tehdä Munkkilan Joutsen langasta, mutta sen tiheys ei vastannut vielä vapaana oleviin puikkoihin. Siis uutta suunnitelmaa kehiin, samaa sarjaa aikaisempien sukkien kanssa tästä sitten tuli. Myssyn oma massa ei ihan riittänyt, niin tein vielä kolme kukkaa päälle, nyt riittää. Nekin on Ticoa, alunperin mietin, josko koristelisin tuon reunan noilla, mutta antaapa olla, tuo on noin hyvä.


 Malli: Vyöte
Puikot: 3,5 mm
 Lanka: Jämsän huopatehtaan Erämiehen sukkalanka, menekki 146 g
 Aloitettu 16.7., valmis 9.11.

Yhdestoista valmistunut (päätelty, venytetty jne..) työ olisi sitten nämä sukat. Normisukat, isot, ehkä kokoa 42, tai vähän isommat. En tiedä, mitä näillä teen, ehkä pikkuveli saa sukat, jos ne ei ole sille liian isot. Tosiaan nyt on puoliväli ylitetty "kirkkaasti". Montakohan kertaa mie tuonkin olen sanonut? Ja myös sen, että moni työ on pientä vaille valmiina. Vauvan töppöset valmistui viime viikolla, mutta pitäisi tehdä niiden seuraksi jotain lisää, sillä niiden menekki ei riitä. 


Pitkään olen haaveillut ostavani lankaa täältä, joten viimein ahkerasta lukemisesta palkitsin itseni kerällä vaaleaa paahtoa. Nyt pitäisi sitten löytää joku aivan ihana huivi ohje, johon raaskisi tämän käyttää. Yksi vaihtoehto (no itse asiassa monta muutakin) jo löytyi, katsellaan sitten, mikä lopullinen toteutus tulee olemaan.


Toinen uusi ostokseni on tässä. Etsiskelin joululahjoja, jolloin mukaani tarttui Novitan 7veikka- lehti. Noi Duudsonien paidat kiinnitti huomion:) Ja ylipäätään toi luontoon- teema. Tässä taas yksi jos toinenkin retki tehty tälle kuulle. Uusi ihastuksen kohteeni on geokätköily, muutamat lähikätköt on nyt koluttu. Kaikenlaisesta sitä ihminen innostuukin, kuin pieni lapsi konsanaan. On nimittäin aivan mahtavia piiloja sattunut matkan varrelle jo nyt:) 

Koulussa menee tällä hetkellä hissaa, uintia ja sitä pianon soittoa. Kai olen muistanut hehkuttaa, että se on aikas kivaa! Laskennallisesti siihen on laskettu 16h omalla ajalla soittamista, mie oon varmaan jo tuplannut, jos en triplannutkin sitä. Ihan hassua, että joku olettaa, että tuollainen määrä riittää soiton harjoittelemiseen. Tai siis onhan tuon lisäksi kontaktitunteja 11, jolloin tuosta tulee vaan päälle tunti aikaa kontaktien välillä harjoitteluun. Mie oon soitellut helposti 4-5h harjoittelumielessä viikossa. Tosin voisin sanoa, että tuloksetkin näkyy:) 

Mutta nyt palailen koulutehtävien pariin. Ehkäpä nyt taas helpottaa tahti, ja ehtisi vähän useammin kirjoittelemaan.
~Kvaakkuli~

1 kommentti:

Zelda kirjoitti...

Mukavia ostoksia:) innolla jään odottamaan minkä ihanuuden paahdosta neulotkaan!