keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Loppukiri alkakoon!


Malli: Pienten pukimet, vauvan töppösukat
 Puikot: 3,5 mm
 Lanka: Novita Wool, menekki 71 g
Aloitettu 9.7., valmis  27.11. 

Mikä väriyhdistelmä! Kesällä lankoja valitessa nämä oikeasti näytti hyviltä! No, ei nää nyt ihan hirveältä näytä, mutta ei kyllä suoranaisesti miellytä silmääkään. Ohje oli kiva, mutta sisälukutaidottomana tein "töppöosastakin" oikeaa enkä aina-oikein- neuletta. Ihan kiva noinkin, olisi vain elävöittänyt sukkaa. Nämä tehtiin kahdella puikolla ja taakse tuli sauma, niin kuin tosi monessa tuon kirjan ohjeessa. Olisi voinut ehkä vähän soveltaa ja tehdä pyörönä. Ehkä ensi kerralla :)


Tämä on paras osa sukista, löysin aivan ihanat kissa napit koristeiksi tähän remmiin. Itse asiassa toi nappi oli vielä kivempi, kun siinä näkyi silmät. Nämä olisivat siis ehkä parempia johonkin askartelukäyttöön.


 Malli: Novitan sukkalehti, malli å ja Pienten pukimista lapaset 
Puikot: 3 mm
 Lanka: Novita Nalle, menekki 40+26 g
  Aloitettu  13.7., valmis  27.11. 

 Neljäsosa KyJy- töistäni oli tällaisia pienten ihmisten neuleita; nopeita tehdä ja syövät kivasti loppukerät, mikäs siinä. Tosin ongelmia saattoi tuotaa esim. liian pieni menekki -> toinen pikkutyö keksittävä, kuten kävi tän satsin kanssa. Toisaalta jämistä ei aina riittänyt  kunnolla, kuten kävi myös näiden kohdalla, siksi lapasissa on pää erivärinen kuin muu lapanen. Onneksi oli myös muita suht sopivan värisiä jämiä :)


Näihinkin löysin aivan ihanat napit, kuvat on taas vähän mitä sattuu, yllättäen on pimiää. Tosin ei niin pimeää kun lauantaina, jolloin olkkarin kolmesta lampusta oli pimeänä kaksi. Tosi hyvä keskustelu oli taas: "Kas meiltä on palanut yksi lamppu..", "Se varmaan selittää, miksi on näin pimeetä.." ja yön jälkeen "Ka, se toinenkin paloi...". Puoli päivää sinniteltiin yhden spotin varassa, mutta läksyjen teko oli hivenen tuskaista, niin piti käydä ostaa uudet. Viimeisen poksahtamista odotellessa...

Kohta saa aloittaa kalenterin luukkujen avaamisen! Sitä ennen tosin on uusintatentti, johon pitäis vissiin lukea vähän lisää, uintidemo, tarkoitus käydä soittelemassa joululauluja pianolla ja saada vastaus Saksan partioleiristä. Onneksi siis on vielä kaksi päivää aikaa :) Joulukuun alkua onkin tarkoitus juhlistaa peli-illalla, johon sitten tulee joulujuttuja tarjolle. Pitäisi muuten keksiä myyjäisleivonnaisiakin.

Mutta pääpointtina on se, että vielä on yli 20 päivää aikaa tehdä 5 KyJyä valmiiksi. Aika valmiitahan nuo alkaa olla, pientä viilausta vielä osassa. Kyllä mie ehdin! Toivottavasti... Ihanaa saada tämä pakettiin, niin voi keksiä uusia töitä ja ostaa lisää lankaa. Aika hyvin kuitenkin sain kulutettua omia lankoja, voisin ihan laskea lopussa, tuliko miten miinusta:) Mutta nyt lukemaan tai jotain muuta lähes yhtä hyödyllistä...

~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: