keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Puolukkapiirakka, eiku...

 Malli: Piirakkasukka, Novitan sukkalehti, malli f
  Puikot: 3,5 mm
  Lanka: Novitan 7 veljestä, menekki 110 g
  Koko: n. 38

Sijaisuuden ja kotireissun ajaksi nappasin mukaan nämä. Vielä maanantaiaamun luennoilla jatkettiin ja illalla sitten päättelin langan päät loppuun. Ohjetta muutin vähäsen, tein tiimalasikantapään ja neuloin tuossa mallineuleen reunassa kiertäen oikein silmukat. Kiva malli, ihanan punainen lanka, tykkään. Nää vaan on mulle ihan liian isot, joten luultvasti laitan johonkin pirteään hyväntekeväisyysjuttuun. Tai joululahjaksi sitten, katsellaan. 


Lievä sukkamania meinaa olla meneillään, kun yhtä aikaa on kesken tai viimeistelemättä neljät sukat :D Tennarisukkiin pitäisi ostaa nauhat, mysteerisukkia ei pysty neulomaan kuin tietyn pätkän kerrallaan, ja luennolle pitää ottaa neule, joka kestää luentojen ajan... Tosin mulla ei ole tälle viikolle enää kuin yksi semma, ja nyt alkaa luennoista kolmen viikon tauko! Kandi alkaa olla melkein kasassa, mahdollisuudet saada se lokakuun alkuun valmiiksi ovat aika hyvät. Ja kuten joku mulle sanoi, se on vaan kandi, sitten se gradu on eri asia!

Mutta ehkäpä tämä riittää tällä erää. Tänään ehkä (ja toivottavasti) jo viimeinen kandipalaveri, eka lihaskuntojumppa sitten kevään (voi apua!) ja varmaankin erinäisten juttujen suunnittelua. Sekä tietenkin sukkia!

~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: