perjantai 20. syyskuuta 2013

Katlat

 Malli: Katlat
Puikot: 3,5 mm
  Lanka: Novitan Aito Suomalainen Sukkalanka, menekki 95 g
  Koko: n. 35

Ostin joskus kolme eri väristä kerää tuota sukkalankaa, kun oli tarjouksessa. En sitten lukenut, että aikuisten sukkiin kannattaisi varata kaksi kerää, muistaakseni joskus tästä mainitsinkin. Uskaltauduin nyt kuitenkin kokeilemaan, josko saisin neulottua pienet aikuisten sukat tästä langasta. Viime metreille asti sai jännittää, riittääkö lanka, mutta se riitti ja pikku pätkä jäi ylikin. Nämä on minulle just sopivat, kun venyttää vähäsen. Varsista olisi voinut ehkä mallikerran tai kaksi nipistää, mutta hyvä näin. Näille onkin jo tarkoitus valmiina, mutta siitä sitten myöhemmin lisää.


Katla on yksi suosikkiohjeistani. Helppo, mutta kiva mallineule ja Nalle käy paksuudeltaan näihin. Lanka oli muuten jännää neuloa, siinä on aika paljon muovia, ja se näkyy ja tuntuu mielestäni pinnassa.  Nyt on enää kaksi sinistä kerää jäljellä, voisi tehdä niistä jonkinlaisen kirjoneuleen. Saas nähdä, tulisko jonkinlaiset sukat niistäkin. Ajattelin, että tämän vuoden sukista voisin osan laittaa tuonne Hyvän mielen sukkakeräykseen. Ainakin noi punaiset, jotka aiemmin neuloin, on kotia vailla.

Ostin kummitytön säärystimiin pinkkiä Hilettä 100 g, joten ne lienevät seuraavat aloitettavat sukkasato sukat. Tavoitteessahan taidan olla vielä, sukat per viikkoa tavoittelin. Itseasiassa mulla olis valmiina lasten tennarisukat, mutta niissä ei ole nauhoja vielä(kään). Sunnuntaina tulee viimeinen mysteerisukan vihje, joten nekin saan kohta valmiiksi, jee! Mutta nyt neulomaan.

Hyvää viikonloppua!
~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: