tiistai 3. syyskuuta 2013

Kipparin raidat

 Puikot: 3 mm
  Lanka: Schachenmayerin Extra Merino, menekki 168 g
 Koko: 24 kkKaksi uutta rakkautta: Nämä raidat ovat aivan ihania ja lanka oli ihastuttavan pehmeää, ja värit kivoja! Takin neulominen oli hyvin koukuttavaa ja ehkä siitä syystä myös nopeaa. Hihoissa ja reunuksessa tein pikkaisen ohjeesta poiketen. Hihaan en saanut poimittua riittävästi silmukoita, joten en kaventanut kaikkia kainalon silmukoita pois. Reunuksesta en aivan ymmärtänyt, miksi helmaan pitäisi poimia vielä lisää silmukoita, ja yksi lyhenne oli mysteeri, joten tein vähän niin kuin itse näin parhaaksi. Kiva takki tuli. Leikkipuistoneuleista olisi muitakin aivan ihastuttavia lasten neuleita, mutta tällä erää viihdyn enemmän sukkien parissa, koska Sukkasato.

 Malli: Oma
 Puikot: 3 mm
  Lanka: Schachenmayerin Extra Merino, menekki 30 g
 Koko: n. 24 kk

Raitoihin ihastuneena ja koska lankoja jäi yli, päätin tehdä takkiin sopivat sukat. Näistä tuli hirmuisen söpöt. Kuva ei todellakaan anna oikeutta näille. Mietin kyllä, tekisinkö sarjaan sopivat tumput tai myssyn, mutta koska Sukkasato alkoi, piti tehdä sukat. Vieläkin lankaa jäi, joten saatan myöhemmin neuloskella vielä tumput. Nämä olivatkin ekat valmistuneet sukkasadon sukat. Sunnuntaina neuloskelin ekan mysteerisukan vihjeen, harmittaa, kun se oli niin lyhyt. Nyt joutuu sitten odottamaan ensi sunnuntaihin (todennäköisesti maanantaihin), ennen kuin voi jatkaa noita!


Tässä vielä kokonaisuus. Nämä oli siis tarkoitus lahjoittaa jouluna kummitytön pikkuveljelle. Näistä kyllä tuli niin kivat, että voisin piilottaa kaapin perälle odottelemaan jotain ihan muuta käyttäjää. Saas nyt nähdä, enköhän mie kuitenkin nämä pakettiin kietaise. 

Koulu alkoi eilen, alkukasvatuksen luentoja ja harkkoja ollut nyt. Huomenna tosiaan kohti Savoa kandipalaverin jälkeen. Tänään pitäisi vielä varmaankin jotain tehdä kandin eteen, että olisi edes muutaman kohdan korjaillut ja jatkanut viime käynnin jälkeen. Ei siitä enää paljoa puuttuisi. Tässä kuussa olisi tarkoitus saada tuo homma valmiiksi ja pakettiin, ihan mahdollinen tavoite pitäisi olla, jos vaan ei tule aikataulullisia muutoksia muun koulun suhteen. Ja jos motivaatio ei kauheasti heittele.

Mutta nyt suuntaan mietiskelemään em. hommaa (tai neulomista, saas nähdä :D)
Hyvää syyskuun alkua!
~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: