maanantai 30. syyskuuta 2013

Mysteerit

  Malli: Phyllodium socks
Puikot: 2,5 mm
  Lanka: Regia 4-fädig, menekki 59 g
  Koko: 36

 Mysteerisukat olivat minulle ensimmäiset mysteerit ikinä. Ja voi että oli mukavaa neuloa näitä. Oikein harmitti, kun vihjeet olivat niin lyhyitä! Tosin eihän sukista muuten olisi neljään vihjeeseen varmaan riittänytkään. Mysteeriset valmistuivat salakavalasti muiden sukkien välissä. Puolisolle sai selitellä, miksi nimenomaan näiden neulominen on niin hauskaa ja mitä se mysteeri tarkoittaa tässä tapauksessa. Vähän se katseli kummastuneena touhua, mutta eipäs ole eka kerta:D 


Sukista tuli kivat. Etenkin tämä keltainen kuvastaa hyvin syksyisiä fiiliksiäni, etenkin kun muistelee, että ostin nämä elokuun puolella. Kuviota oli kiva ja helppo neuloa, vain parissa kohtaa tarvitsi palmikkopuikon virkaa toimittanutta silmukanlepuuttajaa, muuten pystyi tekemään kierrot neulomalla edestä tai takaa yhden silmukan. Varteen olisin voinut kyllä tehdä toisenkin mallikerran kuviota, mutta enpäs sitten tehnytkään. Sukkat ovat siitä hauskat, että luultavasti en olisi näitä tehnyt, jos olisin nähnyt ohjeen kokonaisena. Tykkään nimittäin neuloa enemmän pitsiä kuin palmikkoa. 

Mutta hei, musta tulee ihan kohta kandi! Viimeiset korjaukset (kieliasu ja kirjoitusvirheet) vielä käsittelyssä, ja torstaina käyn viemässä sen tarkastukseen. Sitten perjantaina vielä kypsäriin ja siinä se olisi! Kävin jo hakemassa kokonaisuusmerkintöjä kahdelta eri laitokselta, vielä matikka ja fysiikka pitäisi selvitellä. Kohta pääsenkin sitten muihin hommiin, eli fysiikan labraan ja gradun kimppuun, harkkojen ja alkukasvatuksen ohella. 

Mutta nyt iltapalalle. Hyvää viikonalkua kaikille:)
~Kvaakkuli~


2 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Kauniit sukat ja aurinkoinen väri on juurikin omiaan pimeneviin päiviin!

Kvaakkuli kirjoitti...

Kiitos! Nää piristääkin mukavasti aamuisin:)