torstai 21. maaliskuuta 2013

Sukkasia


Malli: Taimet
Puikot: 3,0 mm
Lanka: Novitan Nalle luontopolku koivu ja Aloevera Nalle, menekki 26 g
Koko: 0-2 kk

Nutun loppukerästä+samasta vihreästä nallesta tuli vielä sarjaan sopivat sukat. Tuo luontopolku toimi mallin valinnan innoittajana, sillä tuollaisiin sukkiin jämä sopi aivan mainiosti. Se loppui pikkaisen liian aikaisin, joten molemmissa on pikku pätkä tuolla takana tuolla vihreällä nallella. Vitsi, nyt kun on valoisata, kaikki värit jää liian vaaleiksi! Toi vihreä on vihreämpi/kirkkaampi oikeasti, mutta en jaksanut rueta taaskaan hirveästi temppuilemaan. Piti vain nopeasti bloggaamassa ja aloitella sitten koulujuttuja, lukemaan ET:tä tai kirjoittamaan kässän portfoliota, tänä aamuna huovutettiin :) Siitä lisää taas myöhemmin, jahka saan työn valmiiksi asti.Malli: Junasukat
Puikot: 3,5 mm
Lanka: Novitan Nalle, menekki 33 g
Koko: pieni

Samalla teemalla jatketaan. Ehkä pitäisi kaivaa jostain joku toinen helppo ja ulkoamuistettava sukkaohje jostakin, niin saisi vähän erilaistakin tehtyä. Keltaista nallea jäi ihan pieni nöttönen jäljelle enää. Valmiina on myös näistä langoista tehdyt aikuisen sukat, ne vaan on tuossa pöydällä päättelemättä. Vihreää lankaa jäi vielä aika paljon jäljelle, ehkä siitä syntyy jotain muuta pientä. Tosin sitä ennen pitää noi R:n sukat tehdä. Aloitin kokonaan alusta ne, sitten tein sitä kotona-kotona ja kas, kantapäähän tuli aivan liikaa kerroksia, ne jäi sitten löpöttämään tyhmästi, joten purkuun. Hyvä nyt varmaan sitten neuloa kahdesti pätkitystä langasta, ajatus jo tympii. Tällä kertaa tosin selvisin purkamatta vartta, onneksi. Jos nyt sitten uskaltautuisin ottamaan tuon tekeleen ET:n luennolle. 

Mutta nyt tekemään jotain järkevää, kirjoittaiskohan sitä kässän portfoliota vai lukisko, siinäpä vasta pulma. Ehkä jätän kirjoittamisen siihen, kunnes työni on ihan valmis. Siitä tulee niin hauska! Ensi viikolla muuten aloitetaan "oikea" neuletyö, eli joku maskotti. Siihen meinasin käyttää kolmisen vuotta marinoituneet pörrölangat, joista en ole keksinyt mtn tähän mennessä, sain ne silloiselta Salaiseltani. Pitäis vaan vielä päättää, minkälaisen mötökän sitä tekis. Puutöissä muuten tehdään vanhasta uutta, minulla on siellä työn alla ikkunan poka. Sekin sitten nähdään, mitä siitä tulee;)

Aurinkoista torstaita!
~Kvaakkuli~


2 kommenttia:

Nipi kirjoitti...

Onpas ihanat taimisukat, juuri passeli väri noille sukille :)

Red Dragon kirjoitti...

Voi, miten kauniita sukkia!