maanantai 25. maaliskuuta 2013

Pääsiäistä


Mikäs muukaan se tänään kolahti postilaatikkoon kuin pakettikortti. Vielä pitkän koulupäivän jälkeen piti kömpiä postiin R:n soittaessa miulle koodia, kuten aamulla jo sovittiin, jos kortti tulisi. Olen nimittäin huomenna lähdössä bussiin kohti Savoa, joten parempi ei olisi voinut ajoitus olla:) Paketista paljastui uudet Nalle-kerät väriloistossaan, värikkäitä tipuja, höyheniä ja rairuohoa, jotka kyllä nyt jää ensi vuoteen. Tai voinhan mie pääsiäisen jälkeenkin nauttia noista täällä:) Suklaamunat vien kotiin sisaruksille. Novitan lehdessä oli paljon kivoja huiveja ja lasten neuleita, pitää tutustua tarkemmin, jahka olen saanut pakattua jne. Kiitos SNY:lleni paketista, se on oikein ihana ja pääsiäismäinen! Tästä langasta tulee varmaankin nyt ihan oikeastikin sukat, mutta ehkä myös jotain vauvanjuttuja :)


Tässäpä vielä kurkistus teknisentyönluokkaan. Kyllä tästä tulee vielä jotain, toivottavasti.... Oli muuten hirveen kiva hio maalia pois pinnasta, kun nenä vuoti ja kutitti koko ajan. Eilen aamulla istuin sohvan nurkassa huopa ympärillä hokien, etten kehtais tehdä yhtään mtn, kun yskittää ja nenä on tukossa. Onneksi tänään oli jo vähän parempi. Mutta nyt pakkaamaan yms.

Hyvää pääsiäistä!
~Kvaakkuli~

4 kommenttia:

Red Dragon kirjoitti...

Todella ihanan värikäs paketti!

sadelikka kirjoitti...

Kaunis paketti.:D Hyvää kevänjatkoa.

Anne-Mari kirjoitti...

Kiva ja tosi runsas on pakettisi ollut. Ja ajoituskin aika nappi, ennätit näkemään paketin ennen reissuasi :)

Reppanainen kirjoitti...

Kauniin väristä lankaa! Hyvä että ehdit saamaan pakettisi enne pääsiäislomalle lähtöä =) on raastavaa odottaa arkipäivää, jos tietää paketin odottavan postin suljetun oven takana!