maanantai 21. toukokuuta 2012

Viikon saldo

Onpas ollut tapahtumarikas viikko, tuntuu nimittäin, että edellisestä postauksesta olisi kauemmin kuin viikko, niin paljon kaikkea erilaista on ehtinyt tapahtumaan. Ajattelin nyt ottaa hetken tälle hommalle, on nimittäin paljon pihahommia tuolla, mutta pikkusisarukset on nyt koulussa, joten on paras hetki kirjoitella rauhassa. Ehtii sitten pihahommia laittaa myöhemminkin.
Tultiin siis keskiviikko iltana tentin jälkeen Savoon. Tentti meni ihan jees, kyllä se arvosana korottuu, mutta kattotaan nyt, kuinka paljon :) Torstaina sitten käytiin iskän ja fyysikkosiskon kanssa mökillä ja nostettiin katiska pois järvestä. Syötiin sitten perjantaina haukifilettä. Torstaina pyörähdettiin myös toisen siskon kanssa lohipaikassa partion merkeissä ja tuotiin kaksi lohta kotiin. Lauantaina söin vielä R:n kotona grillilohta ja eilen savulahnaa, nyt on ainakin kahden viikon kalakiintiö täynnä :D Ja loppua ei vissiin näy, molemmilla perheillä on lievä kalastusinto taas päällä.
Perjantai-iltana mentiin sitten partioretkelle meidän mökille, laitettiin mm. nuotioleipiä ja suklaabanaaneita. Nams! Kannattaa kokeilla, sillä nää on vaan niin parhaita retkiruokia. 
Ohjelmassa oli rentoa pelailua, käytiin uimassa (oli aikas kylmää vettä, hyrr..), vähän samoilua ja yleistä hengailua, pojjat teki omia jänniä juttujaan (yksi tahtoi välttämättä todistaa, että sanonta "takapuoli edellä puuhun" näin siististi ilmaistuna toimii jne..).

Malli: omasta päästä isoäidin neliöistä
Koukku: 5mm
 Lanka: Sandness Smart, noin 125g

Tässäpä päästään tuohon Sny-osioon. Tällainen lähti omalle parilleni tänä aamuna matkaan täältä. Haikealla fiiliksellä ollaan, oli niin kiva miettiä paketteja toisille ja tietty itsekin niitä saada. Koeajoin muuten sen Muumi-termarin viikonloppuna, se on aivan ihana! Ja keräsin kehuja ja himoitsevia katseita. Ja hei, tää on eka valmistunut käsityö, jonka olen postannut sitten maaliskuun lopun, mitä ihmettä! Joko minulla on ollut kiire, olen aloittanut töitä, mutten lopettanut tai ne on olleet hyshys-juttuja (ainakin yksi on tuon jälkeen ollut tuollainen). Se siitä neulontablogista sitten! Ja btw, toi laukku on niin kivannäköinen (oma kehu, köhköh...), että meinasin tehdä useammankin. Ainakin kummityttö saanee tuollaisen lahjaksi.
Mie oon nyt täysin ihastunut tähän kasviotouhuun. Jonkin verran on jo kuvia, mustikka näköjään kukkii jo täällä ja poimittiin tänään R:n kanssa nelisen kiloa korvasieniä. Enemmänkin olis ollut, jätettiin osa kasvamaan ja lopussa muovipussit oli jo niin täynnä, ettei enää uskallettu poimia enempää. Pitää käydä vielä viikolla kattoon uusiksi :) Mutta nyt palailen auttamaan äitiä kasvimaalle. Sieltäkin varmaan tulee kuvia ja tarinaa,jahka alkaa olla enemmän kerrottavaa ja kuvattavaa. Osa taimista on vielä sen verran surkean pieniä, ettei niissä paljoa ole kerrottavaa :D

Hyvää alkanutta viikkoa toivottelee viikonpäivistä lähes tiedoton Kvaakkuli!

1 kommentti:

Matonkude kirjoitti...

Olipa kerrakseen touhua viikossas =D
Mukavaa viikkoa =D