keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Puolittaista

Kaikki on enemmän tai vähemmän edelleen kesken.Tätäkin kirjoitusta olen tehnyt jo useamman päivän (lisännyt kuvat, lisännyt lisää kuvia, tekstiä...). Luen (yritän) samalla biologian ja maantieteen tenttiin, eilen oli kemiaa ja tähtitiedettä. Koulua olis enää vähän, kaksi tenttiä ja kaksi liikkatuntia. Ei paljoa enään kesken siis tämä homma :)

Sny-kierroskaan ei ole enää paljoa kesken myöskään. Tässä on tulossa jotain viimeistä pakettia varten. Jahka taas saan valmiiksi. Itseasiassa kuva on vanha, minulla on kaikki palat jo valmiina. Tai siis niin monta palaa, kun langoista sai. Tästä tulee jotain jollain tavalla kesään liittyvää. Ajattelin, että tän voi jo paljastaa, ehkäpä se joku bongaa tän täältä ja osaa sitten paketin saatuaan yhdistää minuun :)
Eka "reisisukka" on ollut valmis jo jonkin aikaa. Nää varmaan menee siskolle nyt loppuunsa, terästä tuli minulle liian pitkä ja siskokin halusi tällaiset; summa summarum, miksi jaksaisin purkaa, kun ottaja löytyy :D Jahka siis pääsen tästä keskeneräisyydestä taas...
Ja tämä, huh... Väkersin yhtä kukkaa kauan. Tohon siis tulisi kolme kerrosta lehtiä. Voi olla, että vähän sovellan tän suhteen, teen kaksi ja jätän alimman pois. Tai teen vain tavallisia kukkia. Toinen huoli on langanmenekki, sillä ohjeen mukaan menisi enemmän kuin minulla on. Ehkä ihan tavalliset kukat siis riittää. Huomasin muuten löytäneeni virkkauksen jälleen. Tässä tämä, sitten noi neliöt ja tein partiomyyjäisiä varten kans neliöistä pikkupusseja. Kesä?

Kävin viime viikonloppuna pyörähtämässä kotona, ja samalla myös mökillä. Kotoota oli lumet jo sulaneet, ja piha oli ihan vellinä. Mökillä sen sijaan järvi oli vielä osittain jäässä. Siivoiltiin vähäsen, huomasin itsessäni jälleen "vanhenemisen" (aikuistumisen?) merkkejä, kun nautin pensaiden siistimisestä, iskä yritti saada haukia (kuvan vieressä on pieni lahden poukama, jossa kävi melkoinen vilske) katiskalla ja kuvasin sammalia. Miun pitää tehdä tänä kesänä kasvio :) Mie kuulun vielä siihen sukupolveen, jonka ei tarvinnut yläkoulussa sitä tehdä, mutta pikkusisko ja -veli joutuivat, olin silloin lievästi vahingoniloinen (toisen pikkusiskoni kanssa), nytpäs se pilkka sattui omaan nilkkaan.. Noh, ainakin näin alkuun sen tekeminen on tuntunut hyvältä, motivaatiota ainakin löytyy. Oli niin kiva kuvata viikonloppuna kotona!


Ja loppuun vielä pakollinen Nipsu-kuva, tosin tällä kertaa mukana on myös vanhempi Kisu. Kisu haettiin meille 2007, kun edelliset kaksi kissamme kuolivat samana vuonna. Isä ei vaan osannut olla ilman, tosin ei kyllä kukaan muukaan. Kisu haettiin löytyeläinkodista, eikä kukaan tiedä, kuinka vanha se on oikeasti, mutta epäiltiin, että ainakin 3-5- vuotias silloin hakuhetkellä. Se ei oikein ollut hyvä hiirikissa ja kun maalta olen kotoisin, jossa hiiriä tavataan, porukat haki viime syksynä "kaveriksi" pennun, jolta hiirikissan ominaisuudet löytyy. Alkuun toinen oli niin pieni, ettei hirveästi uhitellut. Välillä niitä ei uskaltanut päästää samaan huoneeseen, saati samalle sohvalle. En tiedä todellista tilannetta tällä hetkellä, mutta kyllä ne hetken tulivat sohvalla toimeen :)

Katopas, kun tuli tekstiä. Välttämisorientaatiota? Tai sitten on vain asiaa. Mutta pitänee palata maantieteen pariin. Hankala keskittyä, kun ulkona olis niin kiva ilma. Tosin sitä paikataan lähtemällä vähän kaupungille istumaan iltapäivällä, R:llä on viimeiset tentit tänään :)

Hyvää ja aurinkoista keskiviikkoa kaikille!
~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: