lauantai 26. toukokuuta 2012

Päätin vaihtaa ulkoasua vähän kesäisempään:) Nyt myös fontti on helpompaa lukea, tai ainakin merkit tulee selvinä, eikä tarttee pohtia, onko kysessä viiva vai huutomerkki.

Kevään Sny-kierros päättyi, pakettini löysi perille Mintun luo:) Syksyn kierrokselle en taida ilmoittatua, opiskelijan budjetti ei anna periksi. Tai tuo toinen puolisko ei ehkä tykkäisi, tai siis sanoisi, ettei kannata, muista rahatilanne... Nooh, ehkä sitten ensi keväänä toi on vaan niin hauskaa!

Ilmoittauduin mukaan Ravelympicseihin, melkein meni ohi, mutta joku kirjoitteli ilmoittautuneensa tuohon, niin muistin tuon olemassa olon. Viimeksi olin mukana 2010, eli viime olympiaadien aikaan. Nyt vähän jänskättää, ehdinkö oikeasti neuloa tuolloin. Kisat alkaa heinäkuun lopulla, jolloin olen leirillä ja leirin jälkeen on heti R:n siskon häät (ja kuka onkaan parempi auttamaan järjestelyissä, kuin melko varma perheen seuraava miniä). KYH kummittelisi myös mielessä, mutta en ehkä uskalla mukaan, sillä jossain vaiheessa pitäis lopettaa ne työt, ehtiä ristiin tekemään noi olympicien jutut ja vielä oleen pihalla, kirjoittaa kandia, olla kotona puutarhassa ja.... Tosin jos tekisi vain pieniä töitä, niin mikäs siinä. Ehdinhän mie vielä miettimään tuota, kattellaan:)

Mutta nyt odottamaan Euroviisujen alkua ja neulomaan kukkia! 
~Kvaakkuli~

Ps. Eilen tein kesän ekan raparperivuuan, aivan mahtavan makuista!


1 kommentti:

Minttu kirjoitti...

Kiitoksia vielä kerran sinulle ihanista SNY-paketeista ja muistamisista, joita oli ilo saada. Mukavaa kesää sinulle!