maanantai 14. toukokuuta 2012

Paljastuksia

Olin saanut jo torstaina e-kortin, jossa Snyni lupaili pakettia, tosin vasta eilen illalla luin kortin, kone oli käymässä Jykylässä, enkä ehtinyt käydä viikonloppuna kirjastollakaan kiitos SciFest-saunaillan, partiotapahtuman ja äitienpäivän. Tänään kävin varta vasten postilaatikolla kurkkaamassa ja kappas vain, sielläpä olikin pakettikortti. Eipäs voinut somemmin sattua, oli tarkoituskin käydä tänään kaupungilla syömässä ja vähän shoppailemassa. Rahaa meni muuten liikaa tottakai, olen nyt kalenterin ja kesämekon verran köyhempi (vaiko rikkaampi:D) ja molempiin suuntiin myös Sny-juttuja rikkaampi :) Oma paketti vielä odottaa lähettämistään, mutta tässä on viimeinen minulle tullut paketti. Nyt se on sitten ohi!
Sain punaisen paketin, jossa oli tiessunmitä. Hauskaa Papillon-lankaa (huivi!), soija-kynttilä, salmiakkikaloja, valkosuklaata, passipussi (tms. tarkoitukseen sopiva pussukka), hiirimatto (sydämet tuossa alla), kerrosmerkkejä ja aivan ihanan Muumi-termosmukin! Noita olen katsellut kaiholla ja nyt minulla on tuollainen :)
Kiitos ja kumarrus kevään Sny:lleni eli PäiviS:lle! Olen yrittänyt blogeja selailla sillä silmällä, että bongaisin sopivan postileiman, mutta eipä sattunut osumaan kohdalleen :) Paketit osuivat hyvin nappiin, sain juttuja, jotka tulevat tarpeeseen.
Koneeton pätkä kasasi taas sen verran paljon kaikkia juttuja, joten pitää siirtyä tekemään niitä. Vielä viimeinen tentti keskiviikkona ja sitten alkaa kesäloma :) Enpäs olekaan monesti sitä vielä sanonut. Lähdetään keskiviikkona Savvoon päin, jahka saan sen tentin tehtyä. Katellaan, millä tahdilla sitten valmistuu mitäkin ja tuleeko tänne mitään.
Auringon paisteista maanantai-iltaa!
~Kvaakkuli~

1 kommentti:

PäiviS kirjoitti...

Kiitos mukavasta Sny-keväästä. Oli tosi mukava kehitellä sinulle paketteja. Muumi-termoksen bongasin ihan viime tipassa. Oli sen verran mukavan näköinen juttu, että otin riskin ettei sinulla ole sellaista kaapissasi ja ei kun mukaan vaan. Aurinkoisia kevät päiviä:)