perjantai 6. huhtikuuta 2012

Loma alkoi postilaatikon kautta

Kylläpä SNY:lläni oli loistavaakin loistavampi ajoitus! Keskiviikkona alkoi se kauan odotettu hengähdystauko ja suunnattiin Savoa kohti heti kun miulta loppui koulu. Kotona piti vielä avata huhtikuun paketti ennen lähtöä, ja kuvata se, jotta saan ilmoiteltua sen perille tulon. Ajoitus oli siis mitä loistavin, paketti piristi entisestään lomafiilistä ja pystyn nyt täältäkin suunnalta ilmoittamaan, että paketti on löytänyt perille :D
Paketissani oli kaksi Elegant- vyyhtiä, mustaslmä Susannan siemeniä, kiva kortti ja jokin jonka luulen olevan kerroksenosoitin, tai siis sellainen kapistus, jolla on helpompi lukea ohjetta oikealta riviltä. Elegantista tulee varmaankin aiemmin blogissa vilahtanut kukkahuivi R:n siskon häihin. Tuosta langasta minulla on itseasiassa jo aiemminkin tehty kesähuivi :)
Nyt on jo pari päivää vietetty lomaa. Kevät ei ole Savoonkaan vielä yltänyt, eilisen ja viime yön tuiskutti milloin minkäkinlaista lunta. Käytiin siskojen kaa potkurilla hakemassa pajunkissoja, vanha hanki kesti jopa minua eli pakkaset on tehneet tehtävänsä. Minä sain kunnian testata taas uusia leivosohjeita, kattellaan, saanko/ehdinkö/muistanko ottaa kuvia niistä. Näyttävät ainakin aivan ihanilta!

Mutta nyt toivotan kaikille hyvää pääsiäisen aikaa! Koneelle en varmaan ehdi ihan heti uudestaan :)

~Kvaakkuli~

3 kommenttia:

SNY:si kirjoitti...

Mukavaa lomaa sinulle! Nähtäväksi jää mitä kivaa keksin loppukuulle;)

Matonkude kirjoitti...

Upean värinen lanka!
Mukavaa ansaittua lomaa. Nauti ja syö suklaata =D

Weba kirjoitti...

Ihanaa lankaa!