torstai 12. huhtikuuta 2012

Pääsiäisherkkuja

Vähän omilla muutoksilla tehty vadelma-sitruunakakku. Pinta ei tykännyt, nyt kun mietin, niin rahkaa oli 50g liian vähnä, siitä se varmaan johtuu. Vaihdoin sitruunan kuoren ja maitorahkan yhdistettyyn sitruunarahkaan. Ja olin muuten varmaan tosi hauskan näköistä, kun kotipaikkakunnan kaupassa etsin tarvikkeita ja rahkahyllyllä rupesin miettimään, missä tuorejuustot on. Nehän on ihan ekana muiden juustojen kanssa kun rahka oli maitohyllyllä perällä. Sitten en tietenkään tajunnut ottaa vaniljakastiketta samalla rahkojen vierestä, eli juoksin takaisin sinne maitohyllylle. Ei saisi muuttaa parikymmentä vuotta melkein samana pysynyttä järjestelmää :D
 Kuva ennen kuin kaikki menee! Hyvä kahvikakku oli:)
 Siskon ja miun yhteinen pähkäilytulos. Pohjana normikakku, päälle vaniljakastiketta vaahdotettuna ja "vslkoista maustettua rahkaa" liivatelehdillä höystettynä, päälle persikoita sokeriliemiliivatteessa. Vähän olisi voinut olla enemmän sokeria, unohdin laittaa tuohon välikerrokseen. Mutta eipähän ollut ainakaan ällömakea :)

Tuli siis syötyä aikas paljon pääsiäisen aikana. Ja myös sitä suklaata. Ulkona oli loistavat kelit, tuli hankikannot testattua, enpäs ole pitkään aikaan pysynyt niin hyvin "pinnalla". Enemmänkin olsi voinut olla, retkelle olisi ollut kiva päästä.
Kesä tulee, vaikkei sitä vielä uskoiskaan. Uusi kesämekkoidea :D Katellaan.

Mutta nyt täytynee siirtyä tekemään koulujuttuja. Kaikki jännä tiivistyy ensi viikolle, Scifest iskee! Sen jälkeen alkaakin olla tenttejä ja partiota paljon. Ei pitäis valittaa, kaikkeen olen ihan itse lupautunut :D

Hyvää  loppuviikkoa!

~Kvaakkuli~

2 kommenttia:

Matonkude kirjoitti...

Olen todennut itsekin useasti ettei niitä paikkoja tulisi radikaalisti kaupassa vaihdella.
Mutta kun kauppias vaihtuu, niin vaihtuvat hyllypaikatkin.
Vai olet lupautunut hommaan jos toiseenkin :)
Vai kovasti hommia. No,ainakin voit todeta itsesi olevan antisohvaperuna =D
Voimia Scifest-viikolle!

SNY:si kirjoitti...

Ja sitten pientä ennustusta " ensi viikolla saat kirjeen... ", siihen loppui ennustajan taitoni, mutta maanantain pistän postipojan tai miksei tytön töihin;)
Mukavaa Scifest-viikkoa!