keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Välipaketti:)

Tässä ollaan kovasti Scifestin lumoissa. Eka varsinainen päivä takana, yksi oikea ryhmänveto, mutta viisi pikakierrosta sen lisäksi. Ja kivaa oli ja huomenna jatkuu. Eilen laitettiin pajaa kasaan ja pääsin kotio vasta ysin maita. Ja kotona minua odottikin paketti! Minun pieni toive/vihje oli kuultu ja kuoresta paljastui älyttömän hauskakuosinen puikkopussi. En ole vielä ehtinyt puikkoja viritellä, koska Scifest ((teko)syy kaikkeen tällä viikolla :)). Lisäksi paketista löytyi vielä nuppineuloja, niitä tarvitsee aina.  Tämä oli oikein kiva ylläri! Kiitos Sny:ni taas!
Eipäs tällä erää tämän enempää. Ehkäpä jossain vaiheessa saisin jotain muutakin valmiiksi kuin hyshys-juttuja :D Ne napit siihen pöllöpaitaan on edelleen ostamatta ja Eleganttia varten pitää ostaa uusi koukku. Ja, hmm... Pitkät villasukat etenee, kun etenee, omaa tahtiaan.

Mutta tämä tästä tällä erää. Sais muuten ihan oikeasti jo tulla kevät, tänään satoi lunta ja rakeita, eikä ollut kuin muutama aste lämmintä.

Jos joku sattuu sijaitsemaan lähellä Scifestia tällä viikolla, niin tule moikkaamaan. Miut löytää sieltä sivuaineeni pajasta valkoinen takki päällä selvittämässä rikosta.
~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: