torstai 29. maaliskuuta 2012

Tänään minulla on vapaa päivä, ai että :) Ja se ainut pakollinen tän päivän koulujuttu on jo tehty, wau! Tosin jos tänään tekis vähän portfolioita, niin ei olis niin hätä viikonloppuna. Tästä syystä (siis kun on vapaata) olisi ollut kiva kirjoitella tänne jotain jostain valmiista, mutta kun.... Mitään valmista ei ole, kaikki on vähän kesken, kuten ne nappivillasukat, joista puuttuu ne napit (yhden jo ompelin, jee).
Välähdyksiä kuitenkin on taas. Tässä on miun pöllöt, tosin ne silmät puuttuu ja saumat pitäis ommella. Aamulla neuloin viimeiset kerrokset ennen laitokselle pyörähtämistä. Lanka on harmaata isoveljeä, vaikka tuossa tuo näyttää haalean ruskealta. Varasin kahdeksan kerää vyöttteen innoittamana, no, nyt miulla on vielä kolme täysin korkkaamatonta. Ei ihan taas mennyt kohilleen..

Tää on vain pakko jakaa, oli niin hirmuisen hyvää :) Marjapiirakkaa vaniljakastikkeella, ohje löytyy Pirkasta. Perjantaina jo tämän pyöräytin, kun kaverin kanssa nähtiin pitkästä aikaa.

Mutta nyt pitänee palata niihin koulutehtäviin, niin viikonloppuna ei tartte, heh :) Pitäis kitaraakin rämpytellä, kun on yksin kotona. Ehkä minulla ensi kerralla olisi jotain valmistakin.

~Kvaakkuli~

2 kommenttia:

KahviKaneli kirjoitti...

Ihana neule tulossa!!!

Kvaakkuli kirjoitti...

Kiitos,kiitos. Vielä kun saisin tuon viimeisteltyä:)