keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Täysin valmiita

Kun edellisessä oltiin melkein valmiita, nyt on jotain valmistakin. Ei , en ole jaksanut/selvinnyt ompelemaan ostamiani nappeja edellisiin sukkiin, niin vaikea ja vaativa tehtävä kuin se onkin. Vaan nopiasti valmistunutta tiskirättiä pukkaa. Ja uutena työnä aloitin eilen (tai maanantai-iltana, nuoruusiän dementiaa selvästi pukkaa jälleen) ihanat pöllöt! Käytiin maanantaina Prismassa, josta sain noi kerät suhteellisen halvalla, hei hei melkein loputkin rahat! Huomenna pitää käydä Anttilasta hakeen kans tarjouslankoja, voi voi :D

Puikot:3mm
 Lanka: King Cole Bamboo cotton, menekki 27g

En tiedä olenko aiemmin mainostanut huonoa viherpeukaluuttamme (tapettiin kumipuu, okei siinä oli ötököitä)? Nyt tuntuu kuitenkin, että tein jtn oikein, minulla kasvaa vesikrassia ikkunalaudalla! Kohta ne on itseasiassa niin isoja, että niitä pääsee syömään. Toisessa ruukussa on basilikaa, ne ei ihan niin nopeasti kasva. Voi kesä, kohta pääsee äitin kasvimaalle!


Tuossa viimeksi taisin hehkuttaa kevään tuloa, no, täällä ainakin satoi lunta maanantaina ja eilen oli viitisen astetta pakkasta. Kai se kevät sieltä silti tulee. Pitääkin muistaa kääntää se kello sunnuntaina! Mutta, mutta.. Huomenna on vapaa päivä, sen edestä onkin oltava sitten lauantaina koulussa testaamassa fysiikan juttuja. Mennään siskon kanssa huomenna kattomaan The Sound of Music teatteriin. Perjataina on äikän tentti ja neljä tuntia alakoulun tiedetapahtumaa, jossa toimin oppaana. Paljon olis tietokonejuttuja tehtäväksi, mikä ei ole niin hyvä. Tuntuu, että helposti tulee eksyttyä tekemään jtn ihan muuta koneelle :)

~Kvaakkuli~
Ps. Sain SNY:ltäni e-kortin, mukava piristys päivään!

Ei kommentteja: