lauantai 17. maaliskuuta 2012

Retken jälkeen..

Huhhuh... Etten paremmin taas sanois.. Yhden yön retki takana ja mie olen ihan poikki. Ehkä osittain tressi saattaa vaikuttaa, olin yllättäen vastuussa ruuasta ja kävin yksin kaupassa yhdeksälle hengelle, mutta silti, ihan poikki! Olen vissiin vanhaksi tulossa, kun ei enään jaksa samallalaille puuhastella.

Eilisiltana kokkoustettiin ja pelailtiin, tänään tehtiin parin tunnin lumikenkäretki ja laitettiin trangiaruokaa. Paikka oli mitä ihanin, oltiin metsästysmajalla. Olihan se vähän luksus (lämmintä, keittiö, juokseva vesi ja sängyt), mutta ihan jees, ei tarvinnut ihan maasto-olosuhteissa vetää.  Ei ihan näillä ”kaupunkivermeillä” ehkä olis venynyt telttaan. Kesällä sitten :)

Taas pääsi käymään niin, että vaikka minulla oli kamera mukana, niin kuvia en saanut otettua. Muut tallensi onneksi jotain, mutta tänne niitä ei nyt saa. Mutta tässäpä muutama ”melkein valmista” –kategoriaan kuuluvia kuvia.


Nappisukat on nappeja vaille valmiit. Pitäis varmaan suunnata kaupungille. Ehkä maanantaina selviäis ostaan kivat, kun käyn hakeen liput The Sound of Musicin. Kyllähän opiskelijankin pitää itseään sivistää.Ja vielä nää jättilapaset. Nolottaa myöntää, mutta tein ihan pikkuisen virheen ja huomasin sen vasta nyt. Näistä ei nimittäin tullutkaan peilikuvia! Eli minulla on kaksi oikeaa lapasta. Pitänee purkaa toi toinen kärki ja kääntää vähäsen! Nolo! Ehkä pitäis keskittyä vain yhteen juttuun kerralla, taisin keskustella mukavia tuota tehdessä :D Mutta onni onnettomuudessa, en vielä ehtinyt lykytä näitä pesukoneeseen.

Taitaa tosin käydä niin, ettei tänä keväänä enää tarttee paksuja lapasia, täällä satoi vettä tänään. Onneksi vasta kotimatkalla, olisi saattanut kehtuuttaa kenkäillä sateessa. Ja hyvä, että siirrettiin reissua kaksi viikkoa etiäpäin. 

Mutta pikku hiljaa nukkumaan varmaankina :)
~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: