tiistai 14. helmikuuta 2012

Ylläri!

Tänään kannatti näköjään raahautua vielä pikän päivän jälkeen postilaatikolle :) Meidän postilaatikot on ihan toisessa suunnassa kuin meidän koti katsottuna yliopistolta, minkä takia tulee käytyä kattoon laatikko vain pari kertaa viikkoon. Oletin, ettei siellä ole mtn, kun helmikuun paketin jo sain mutta olin täysin väärässä!


Tällaisen ystävänpäivä muistamisen sain SNY:ltäni. Rooibos-teetä iltajuomaksi, suklaata, jonka aion säästää erityiseen hetkeen ja kortin. Kiitos kovasti! Tää tuli täysin pyytämättä ja yllätyksenä :)

Eipäs tässä nyt ole pitempiä jaaritteluja luvassa. Aloitin neulomaan Novitan lehden (ks. edellinen postaus) ohjetta R ja huomasin heti huijaavani. Kuvion otin siitä, sovitin omalle kohdalle ja huomasin jossain vaiheessa vedelleeni sukkaosan omasta päästäni, hups! Sellaista vissiin sattuu, heh.

Mutta pidemmittä puheitta: Hyvää ystävänpäivää, ja erityisesti SNY:lleni extra rutistus!

~Kvaakkuli~

1 kommentti:

SNY:si kirjoitti...

Roobois-tee on hyvää varsinkin hunajan kera. Kerrohan oliko suklaa hyvää, en nimittäin ole itse sitä maistanut. Ei ole ihan joka kaupan valikoimissa ja ihan sattumalta tuli eteen eräässä neulekahvila tapaamisessa. Paikka pysyköön salaisuutena;)