maanantai 20. helmikuuta 2012

Lankaa ja haaveita

Ei ihan vielä uutta esiteltävää, mutta aikaa olla koneella, mitä siitä seuraa? Postaus, jossa esitellään vähän mitä sattuu. Pohditaan pieniä haaveita ja valitellaan, mitä pitäis tehdä :D Tänään piti olla neljä tuntia äikkää, mutta luennoitsija on kipeä. Olisi siis hyvä aika tehdä muita tehtäviä, voi välttämisorientaatio taas....

Oltiin viikonloppuna käymässä kotona. Monen mutkaan jälkeen R jätti yhdet luennot väliin ja miun luennot oli peruttu perjantailta, joten oli aika extempore lähtö paljon aiemmin kuin oli alunperin tarkoitus. Pikkuveljestä tuli Wanha, oli aikas hauskat tanssit, yleisönäytöksessä vain ei ollut juuri sitä laulua, jonka olisin halunnut kuulla! Mutta hienot oli tanssit. En olisi uskonut että pikkuveljestä kuoriutuu niin rento ja hyvä tanssija, mutta olin selvästi väärässä. Rennompi oli kuin kumpikaan isosiskonsa ja hyvin tanssi!


Olen saanut kummiltani aika paljon lankoja lahjaksi. Nämäkin on kertyneet pitkältä väliltä (osa on kyllä itse ostettuja), mutta en ole tuonut niitä tänne. Muutenkin hirveästi lankaa täällä, asuinkumppanin mielipidettä asiasta olen miettinyt. Eipä tuo oikeastaan mtn pahaa ole sanonut. Nyt vain pitäis neuloo noi pois, niin ei kerry suotta varastoon :) Ainosta meinasin villapaitaa tehdä, en kyllä tiedä, taitaa olla ihan pikkuisen liian vähän tuota. Sitten on sukkalankaa, ylläri! Isoveljestä tein joskus lapaset, tuosta teen mallitilkun, pöllöpaitaa meinasin tehdä tuosta langasta, mutten kehdannut ostaa lankaa, ennenkuin olen tehnyt mallitilkun ja tiesin, että minulla tuota on jossain.

Sitten ne, joista pohdin, mitä tekisin. Pirtin Kehräämön Hahtuvaa, noin 160g ja Ranuan käsityöläisten Lovikkahahtuvaa, 216g. Eikös nämä olekin ihan oikeasti lovikoita varten? Tai huovutukseen sopivia? Pelottaa kokeilla omasta päästä mitään, kun nuo on kuitenkin tuollaisia hajakeriä ja vielä arvokkaitakin miun mittapuulla. Ja niillä on jo tunnearvoa!
Meinasin kokeilla sillä SNY:ltäni saamalla ohjeella lapasia pesukoneessa, mutta pitää käydä puikko-ostoksilla ennen sitä, kasin puikot kyllä on, mutta tiukkiksena tartteen vielä isommat :D Äiti kauhisteli, että mihin mie ysejä tartteen, eikö ne ole hirveän isot neuloa.

Sitten näitä haavaita lisää. Alunperin kuvailin nämä omaa muistia tukemaan, joten laatu ei ole ihan paras. Suuresta käsityölehdestä bongailin kaikkea pientä, tämä on vain pintaraapaisu. R:n sisko menee kesällä naimisiin, eli minulla on jo mekko- ja neule"kriisi" meneillään. Voiko laittaa saman mekon kuin kaverin häissä ja R:n serkun lakkiaisissa oli? Pitäiskö tehdä joku tosi kiva kesämekko? Uuden huivin ainakin harteille teen, vai voisko käyttää kuitenkin vanhaa? Olisko sittenkin bolero parempi? Pysyiskö se paremmin menossa mukana ja olisi muutenkin helpompi? On se hankalaa...
Kukkahuivista olen haaveillut muutenkin, eli sen voisi tehdä muuten vaan. Tuollainen putkihuivikin kävisi sitten ihan muuhunkin käyttöön. Ja pikkuboleroitakin voisi käyttää arjessa, eikös? Ei jäisi yhden käytön varaan nuo siis ;)

Jostain kumman syystä kameralle tallentui kukkia ja liehuvia helmoja kesälehdistä! Ei näillä vielä ole käyttöä, mutta kesäksi olisi niin ihania nuo kukkamekot! Ja kevääksi jo kouluun :) Ja äiti oli ostanut jo siemeniä, munakoisoa, paprikaa, purjoa, haaveitani viime kesältä. Voi että, kohta tulee kesä! Ehtisi vaan nauttia nyt tästä talvesta eka, hiihdellä tarpeeksi jne. MUTTA kun mie olen TAAS kipeä. Yskä ja nuha on lähes kuukausittainen kaveria, ei hyvä. Olis tänäänkin niin hyvä ilma hiihtää :/

Mutta nyt miun pitää rueta katteleen koulujuttuja. Ryhmätyötä pukkaa taas.

Hyvää maanantaita!
~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: