torstai 23. helmikuuta 2012

Kylläpä miua hemmotellaan!

Postilaatikosta löytyi taas paketti! Ja sieltä putkahti kaksi sporkia. Nää on aikas veikeitä systeemejä, sopii sekä keiton että kiinteän syöntiin, leikkaaminen vaan ei luonnistu yhdellä ainoalla :) Mutta nytpä näitä riittää siihenkin hommaan!
Kun nää tuli markkinoille ja osa partioimmeisistä näitä hommaili, ajattelin, että eipäs nuo sen kummoisempia ole, pärjään ihan hyvin vanhoilla lautasilla ja mukilla. Satuttiin voittamaan nämä valokuvauskilpailusta viime vuonna, eikä kyllä harmita; näppärästi pieneen tilaan pakattavat ruokailuvälineet, joiden lusikalla voi huoletta hämmentää teflonista trangiaa. Tuo muki vaan ei miun mielestä ole niin käytännöllinen, painetekijät ja mataluus vähän haittaa. Tämän olen ratkaissut pitämällä mukana erillistä leirilogolla varustettua kahvimukia mukana :)
Näppärä paketti tiiviisti! Kaksi lautasta, muki, pikkurasia, leikkuulauta siivilällä ja spork.


Mutta kiitoksia jälleen SNY:lleni! Tääkin osui hyvin kohdalleen. Tästä on hyvä suunnata seuraavalle retkelle :) Ihan alkoi nolottaa, kun olen näin paljon saanut kaikkea, enkä itse ole ollut ihan näin aktiivinen rinkiläinen! Apuva!

~Kvaakkuli~

PS. Valmistakin olisi, mutta niin innoissani tulin sporkeja hehkuttaan, niin ei ole hyviä kuvia sukista...

3 kommenttia:

Sny:si kirjoitti...

Jess! Kun sattui kohdalle oli "pakko" ostaa kun muistin partioharrastuksesi;), ovat niin kätevät retkeillessä. Jaaha.. asetin itselleni paineita mitä jännää seuraavaksi löydän.

Anonyymi kirjoitti...

Sydämellä hankittu muistaminen! Ihana SNY Sinulla!t. SNY-rinkiläinen

Kvaakkuli kirjoitti...

Kyllä, nää on osunut niin hyvin kohdalleen:)
Mutta ei mitään paineita, olen tosi "kaikkiruokainen" tällaisissa jutuissa (vaikken ehkä kaikkiruokainen siinä oikeassa merkityksessä:))..