torstai 8. syyskuuta 2011

Valmista!

Eka sukkasatoparini valmistui "viimein". Kyllä näitä hetken sai neuloakin. Luennot tosiaan osoittautuivat hivenen vaativiksi neulomisen suhteen, ollaan kirjoiteltu yhtä kurssia vaille kaikilla muistiinpanot käsin. Mutta onneksi pedan puolella on hyvät, kolmen tunnin luennot kahdesti viikkoon, joilla voi neuloa, ainakin näin alkusyksystä:)
Seuraavaksi alan koukuttelemaan sukkia. Kuten varmaan jo aiemmin kirjoittelin, aioin tehdä iskälle virkatut saapassukat. Saas nähdä, mitä niistä tulee. Muutenkin taisin valita joitakin aikas hitaita sukkamalleja sukkasatoon, koska langat on myös omiin ylipolven-sukkiin. Mutta eihän tämä ollut kilpailu, tosin eräät nimeltä mainitsemattomat (allekirjoittanut!) ovat niin hirveän hyvällä kilpailuvietillä varustettuja :D


Malli: Perussukat, osittain omasta päästä, muistitukena langan vyöte
Puikot: 3mm
Lanka: Novitan Ticotico, menekki 78g
Koko: noin 44

Sukista tuli ihan kivat, pikkuveli siis saa nämä joululahjaksi tai sitten muuten vain. Langan väri oli vähän hassu, kaupassa katsoin, että onpas kivoja sinisen sävyjä. Neuloessa sitten tulikin vastaan tuo musta, paksu raita, joka ei minusta alkuun tuntunut sopivan yhtään tuonne. Nyttemmin se näyttää ihan hyvältä, mutta itse en näin tummia sukkia haluaisi. Jospa ne veljelle kuitenkin kelpaa:)

Tässä siis pikku hiljaa on päästy koulun makuun. Tiistaina olin koulujutuissa aamu kahdeksasta ilta kymmeneen, tosin mukaan mahtui tutustumista fysikkan fukseihin fuksisaunan merkeissä. Eilen taas vietettiin R:n kanssa yhteistä kotipäivää leipoen ja ruokaa laittaen. Minulle tulee saunavieraita, niin leivoin kasvispiirakkaa sillä perinteisellä ohjeella ja tänään väkrään vielä seuraksi salaattia ja marjarahkaa. 

Mutta palailen matematiikan salojen pariin, kotitehtäviä riittää.
~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: