perjantai 2. syyskuuta 2011

Kurjuuksien kurjuus

Meidän netti lakkasi toimimasta! Juuri nyt tietenkin, kun kursseihin ilmoittautumiset ovat kuumimmillaan ja se sukkasato on käynnissä! Kuulemma vika on meidän modeemissa, kun soiteltiin asiasta jo. Pitänee hommata uusi, tuolla nykyisellä on kuulemma jo jonkin verran ikää.

Mutta villapaita on melkein valmis, silmukointia varten piti netistä etsiä ohje, mutta en täällä kirjastossa rupea sitä tulostamaan. Kurjaa. Sukkaset etenee onneksi, tosin päivitykset sen suhteen saattaa siirtyä vähäsen. Noh, ehtiihän sitä vähän myöhemminkin onneksi:)

Tässä vielä muutama haave sukkasatosukiksi. Olisi niin paljon ihania ohjeita, mutta kenelle antaisin kaikki ne kauniit pitsi- ja kuviosukkaset? Lahjansaaja listalta varmaan lähes kaikki potentiaaliset ehdokkaat ovat saaneet jo sukkansa:/

-Kromosomisukat
-Koivut
-Karkkiset

Tällaista tällä erää, katsellaan, miten asioiden kanssa käy. Onpahan hysä syy tehdä matikan tehtäviä ja olla ulkona, jos ei netti toimi. Toivottavasti saadaan nauttia kivasta syyskelistä.
Mukavaa viikonloppua!

~Kvaakkuli~

1 kommentti:

Kytsätär kirjoitti...

modeemissakin on resetointinappula. Kannattaa kokeilla jos on joka tapauksessa menossa vaihtoon..sinne tuppaa kertymään kanssa tavaraa ja menee jumiin.