maanantai 19. syyskuuta 2011

Sukat eivät ehtineet tämän viikon sukkasatoon, mutta eipäs siinä mtn. Viikonloppuna piti neuloa, mutta jostain kumman syystä aikaa vierähti taas keittiössä aika paljon. Meillä syötiin omia hampurilaisia lauantaina, tehtiin sämpylät ja pihvit itse.


Vitsi toi valo! Tuli otettua kuvat nopeasti, kun akku oli lopussa. Miksihän sitä ei voinut ladata aiemmin, heh. Mutta niin, pihveinä meillä oli kiherne- ja hirvenlihapihvejä. Näiden lisäksi kananmunaa, pekonia ja tietysti rehuja, kuten R kasviksia nimittää.
Nuo kikherne- aka falafelpihvit tuli tehtyä ekaa kertaa itse. Joskus kun kaupan vastaavia olen syönyt, ne on olleet aikas kuivia. Ei siitä vieläkään päässyt eroon, mutta tuotekehittelyyn nämä päätyvät. Pihvien pohjana käytin tätä Vihreän Langan ohjetta, johon lisäsin eri mausteita ja vähän vettä.


Kaveri kävi kylässä, joten jotain makeaakin oli leivottava. Löysin vähän erilaisen omenapiirakan tuolta, jota sitten testattiin. Tosin kaverin kanssa jäi piirakka syömättä, hän kiikutti nimittäin oman, edellisillalta tähteeksi jääneen piirakan syötäväksi. En sitten kehdannut edes kaivaa omaa piirakkaa kaapista. Hassu yhteensattuma. Tai noh, ehkä olisi pitänyt arvata. Kukahan syö tuon piirakan pois...

Tällä viikolla on luvassa hyvin vaihtelavaa ohjlmaa. Huomenna partioiltamaa, jonne suunnittelin ruuat, pitkiä koulupäiviä ja kuntonyrkkeilyä, viikonloppuna kotiin. Voi siis olla luvassa suht kiireinen viikko. Nyt tiskaamaan ja tekemään vielä vähän kotitehtäviä.

Kaunista syyspäivää! Aamulla oli vain pari astetta lämmintä, ah tätä kauneutta!
~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: