sunnuntai 28. elokuuta 2011

Kuvia:)

Perjantaina oli se tentti, ekaa kertaa matikassa tein monivalinta- ja täydennätehtäviä:) Kyllä se ihan jees meni (ainakin siis omasta mielestäni), turhaan taas hätäilin. Heh.
Eilen meillä oli sitten leivontapäivä. Tehtiin soijapinaattilasagne, tai R siis teki siitä suurimman osan, minä pyöräyttelin samalla aurinkosämpyliä (porkkana- ja juustoraastetta, nam!) ja kesäkurpitsasuklaamuffinsseja. Niin KESÄKURPITSAsuklaamuffineja. Sain kavereilta tuparilahjaksi Susanna Teen Maistuvat muffinit-kirjasen, jossa tuollainen oli. Oli ihan jännä kokemus tehdä niitä noin muutenkin, ekaa kertaa vatkasin munien ja sokerin joukkoon myös öljyn. Hyviä, meheitä niistä tuli:)

Nyt siis sain myös kuveja mukaan. Villapaita on edennyt jo kuvion verran. Tosin mietin tuossa, että pitäiskö sittenkin purkaa tuo ja tehdä uusiksi, vähän meinaa kiristää. Tosin minulle sanottiin, että ei se ole niin paha. Ehkä se vain minusta tuntuu siltä. Ehkä. Katsotaan. Ei olisi eka kerta, kun päätän purkaa pitkällä olevan työn. Jospa nyt ei napsahda päässä:)

Värit ovat aivan ihanat. Ne olivat osa syy, miksi ihastuin tuohon alkuperäiseen malliin. Onnekseni löysin samantyyppistä Maijaa täältä. Kaverin kanssahan pohdittiin sitä, että noihan on vastavärit, ilmankos ne niin hyvin yksiin meneekin. Minulla alkaatänä syksynä kuviksen kurssi ja tällä kaverilla fysiikan puolella värioppi. Ihan hauska huomio oli. Voidaan sitten koulun kahviossa keskustella väreistä fysikaalisessa ja kuvataiteellisessa mielessä:D

Tämä syksy tulee olemaan aika tiukka noin ajallisesti. Minulla on kaksi matikan kurssia, yksi kemia ja sen lisäksi kaksi pedaa ja kolme luokanopekurssia. Onneksi ne alkavat kuitenkin vähän lomitetusti. Portfolioita saa vissiin vääntää ihan urakalla:) Mutta itse olen hommani valinnut, ei saisi valittaa.

Tänään ei ole sen suurempia suunnitelmia. Sunnuntai, mikä ihana tekosyy olla tekemättä yhtään mitään. Tähän päivään kuuluvat hidas aamu (R nukkuu vielä), hyvä aamupala ja ulkoilu, ainakin. Tai siis, jos en saa yllättävää tarvetta siivota ihan hulluna:)

Mutta nyt lähden kehittelemään aamiaista!
~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: