perjantai 26. elokuuta 2011

26.8.

Kyllä tuo lukeminen tahtoo olla kokopäivätyötä. Lueskellut melkein kaiken, ihan en viimeistä opusta ehtinyt loppuun lukaista. Jossain vaiheessa tajusin, että olin valinnut varmasti kaikkein hankalalukuisimman kirjan. Mutta tänään nähdään, mitä tentistä tulee:)
Jokseenkin hankala oli valmistautua, kun ei oikein tiedä, mitä kysytään. Tai noh, eihän kokeisssa koskaan tiedä, mutta noin niinkuin suuntaa antavasti:pitääkö muistaa vuosilukuja, joitain kaavojen muinaisia johtoja jne... Ja onko olennaista, että muistan kaverin kuolleen kaksintaistelussa, tehneen itsemurhan, että kuolee ennustamanaan päivänä tai todistaneen tieteellisesti, että jumala on olemassa? Tai ketkä oli riidoissa keskenään, kuka vei kunnian ja kenen töistä..

Mutta muullakin saralla etenemistä tapahtuu. Huomasin, että neuletaidot oli hieman kesäterässä (ja kevätterässä, en ole muka ehtinyt viime huhtikuun jälkeen neuloa!). Aloitin nimittäin robottitanssia samalla kun luin tenttiin ja aloitin sen kolmesti. Ekalla kerralla huomasin reunan kiertäneen vasta kun aloittelin jo kuviota, miten onnistuinkin. Ehkä olin liian optimistinen kahden asian yhdistämisen kanssa. Sen jälkeen laskin silmukat päin honkia (miten niin olisi kannattanut tarkistaa ohjeesta, että 160 silmukkaa, ei 180). Mutta nyt mennä viiletetään kuviossa ihan oikeasti. Enään se ei lukuneuleeksi kelpaa, vaatii sen verran ohjeen katselemista se.

Tästäkin näyttää tulevan kuvaton postaus. Jotenkin keskeneräisten töiden kuvaus tuntuu oudolta ja kun on uusi kone, ei oikein ole vanhojakaan kuvia missään. Mutta ehkä jo ensi kerralla:) Täällä päässä aloitetaan kohta viime hetken tenttipanikointi. Viikonloppuna meillä on leivonta- ja siivouspäivät (jos ei ole ihan hirmu kaunis ilma, jolloin ulkoilen ahkerasti), jospa silloin saadaan jotain kuvattuakin. Eilen puolisoni herra R ehdotti, että mehän voitais elää omatekoisella leivällä. Sen jälkeen vain naureskeltiin, että kumpis niitä leipoo, kuulemma se olisi minun tehtävä! Ei sillä, tykkään leipoa, mutta sanomaan piilotettu tarkoituksellinen hellan eteen työntäminen oli hauska:)

~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: