keskiviikko 24. elokuuta 2011

23.8.2011

Tässä olen yrittänyt ahkerasti lukea matikan historian tenttiä varten. Jostain kumman syystä vakuuttelin itselleni, että olisi hyvä käydä lankakaupassa hommaamassa ekan joululahjan langat ja sukkasatoa varten jo vähäsen jotakin ja muutenkin katsassamassa lankakaupan sisältöä:)

Tämä saattoi olla arvosanan ratkaiseva virhe, mutta siitä tietää vasta myöhemmin. Ahkerasti olen yrittänyt lueskella, mutta tahti on mikä on. Ja nyt kun tuli vielä hommattua houkutukseksi noi langat... Toisaalta jotain varmaan kertoo yllättäen iskenut tahto jaaritella niitä näitä ja siivota ja leipoa... Tosin siivous saa odottaa, että toinenkin puolisko kotiutuu opiskelupaikkan kotiin.

Se hyvä puoli tässä on, etten voi sukkia vielä aloittaa:) Toiset langat tulevat tähän ihanuuteen, johon ihastuin ensi silmäyksellä. Onneksi löytyy myös eräs, jolle sen voi tehdä! Olin ajatellut, että neulon sen ennen sukkasatoa valmiiksi, kattoo nyt. Ehkä välttämisorientaatio saa puikot viuhumaan! Tai jos ohje ei ole ihan niin hankala, voisi yrittää yhtä aikaa. Joskun luin ja neuloin yhtä aikaa, toimi kaunokirjallisuuden kanssa, muttei kaavojen:/

Jatkan mallineuleen ja nettitv:n seurassa:)

~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: