keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Pikaisesti joitakin viime vuoden valmistuneita

On vähän päässyt venähtämään tällä saralla:) Tässä pikaisesti päikkäaikaan kirjoiteltuna viimeisiä valmistuneita töitä ajalta ennen pojan syntymää. Olen minä neulonut nyttemminkin lisää, mutta ne esittelen toivottavasti myöhemmin. Viime vuoden SAH- projektikin jäi hieman vaiheeseen, sain alkuvuoden jutut tehtyä, mutta sen jälkeen jäikin sitten kokonaan.

  Malli: Suuri Käsityölehti (nro?) omalla mitoituksella
Koukut: 8 mm ja 5 m
Lanka: Novitan Hanko, jämiä 153 g
 
Tätä virkkasin heinäkuun helteillä pojan syntymää odotellessa. Alunperin oli tarkoitukseni laittaa tähän jotain vauvatavaroita, mutta tällä hetkellä tässä on jämiä ja muita pikkuisia neuletavaroita. Kaksinkertaista Hankoa alkuun, nuo pylpyrät yksinkertaisella ja pienemmällä koukulla.

 Malli: Villahaalari
Puikot: 3,5 mm ja 2,5 mm
Lanka: Novitan Nalle, menekki 157 g
Koko: 6-9 kk

Tästä tuli aivan ihana! Tällä hetkellä aika sopivan kokoinen reilulle viisikuiselle. Mennee tän kevään, eli aika hyvin tuon koon mukainen. Ensi talveksi uutta puikoille, on niin kiva. Pojasta tulee ihan Lapin miehen näköinen, kun tämän vetäisee päälle. Meillä on muuten positiivinen pukukriisi, saatiin mummolta ja tädiltä talviasusteita, ei tarvitse äidin yrittää ehtiä tehdä kaikkea:)

Puikot: 2,5 ja 3 mm
Lanka: Novitan Bambu, menekki 33 g
Koko: vielä liian iso puolivuotiaalle

Hellehatun tein muka kesäksi. Siitä tuli ihan liian iso, eikä poikaa oikeastaan pidetty ulkona muualla kuin vaunissa. Tämä saattaa olla ensi kiväänä ihan hyvän kokoinen, katsotaan. Söpö se on:) Mutta jatkan pikapostauste sarjaa niistä postvauva- töistä joskus toiste, nyt ruuanlaittoon.

~Kvaakkuli~

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, voitit arvonnan blogissamme. Käypä kurkkaamassa ja laitahan minulle yhteystietosi! :)

Delffi kirjoitti...

IHANA KASSI! Kiitos tuhannesti siitä! Laitoin blogiini kuvankin jo, onkohan tällä ihanalla kassilla jonkinlaista ohjetta?

Delffi kirjoitti...

Hei! Blogissani on sinulle haaste.