tiistai 18. joulukuuta 2012

KyJy nro 18


 Malli: oma
Puikot ja koukku: 6 mm ja 8 mm
  Lanka: Novitan Aino, menekki 143g
Aloitettu  10.7., valmis 14.12.

Tätä lankaa minulla oli jemmassa 4 valkoista ja 1 harmaa kerä. Tarkoitus oli alunperin käyttää niitä mahdollisimman paljon pois, mutta en löytänyt sopivaa ohjetta mistään noin vähälle langalle. Jossakin näin kuitenkin langasta tehdyn boleron, joka vaikutti oikein kivalta, ei liian istöiseltä työltä. Lankaa jäi edelleen jemmaan, niistä tulee vielä vaikka mitä, ehkä.. Alunperin meinasin tehdä jonkinlaiset hörsylät hihoihin, koska tämä on aika koruton muuten. Saas nyt nähdä, jos tätä tulee käytettyä enemmän arkikäytössä, ei se taida tarvita koristuksia. Ehkä hihoista olisi voinut tehdä pidemmät, kun ei tehdnyt niitä härpäkkeitä. Bolero on neulottu ensin pyörönä, väliin tasona ja sitten taas pyörönä, aukkoon on virkattu pari kerrosta kiinteitä silmukoita. Simppeliä! Viimeisiä vaille olisi nyt tämä  homma  paketissa. Laukkuihin on jo osat valmiina, pitäis vain ommella hihna/pohja muihin kappaleisiin ja tehdä vuorit. Mutta niistä lisää myöhemmin, kyllä mie ne ennen joulua saan valmiiksi :)
 Malli: Suuri Käsityölehti 11-12/12
Koukku: 1,25 mm
  Lanka: Novitan virkkauslanka

Ratkaisin joulukoristeongelman tekemällä näitä tähtiä. Nyt ikkunassa roikkuu yksi sarja ja ovessa roikkuu hiutalekranssi, josta en kehdannut hyppiä ottamaan kuvaa, voisi naapurit katsoa kummasti. Näiden lisäksi ripustin edellisen postauksen kävyt kaktukseen, joka toimii lähes kuten kuusi, muttei tiputtele neulasia :D Enkä edes pistänyt itseäni, pahasti.


Viimeistä tenttiä viedään tältä syksyltä, vähäksi käy ennen kuin loppuu. Vähän vielä illalla ja huomen aamulla pitää kerrata, mutta eiköhän tämä tästä. Sitten alkaa loma, jee. Okei, puolisen toista viikkoa olis tarkoitus ihan lomailla, sen jälkeen voisi iskeä kiinni kirjallisiin töihin (mikä kandi, vieläkö sen on muka kesken, arghh!!). 

Mutta eiköhän tämä riitä. Jos sitä vielä tosiaan vähän lukisi :)

~Kvaakkuli~

PS. Käytiin katsomassa Hobitti viikonloppuna, oli aikas hyvä. Eniten tykkäsin kääpiöiden lauluäänestä!

Ei kommentteja: