lauantai 22. syyskuuta 2012

Puoliväli lähestyy uhkaavasti

Malli: Huhuu!
Puikot: 8mm
 Lanka: Novitan Kelo, menekki 76g (nappeineen)
Aloitettu 10.7., valmis 21.9.

Kahdeksas KyJy on valmis, eli melkein puoliväliä tavoittelen jo. Etenkin kun se Kukkis on periaatteessa valmis, paitti että se mennee purkuun... Mutta ei hätiä mitiä, Revontuli alkaa olla kohta valmis, muutama ilta vielä leffaneulontaa, niin se on valmis. Huhuu näyttää kivalta, vähän olisin toivonut isompaa, sellaista myssymäisyyttä lisää. Mutta pöllöt vain on ihania:) Toisesta pöllöstä muuten puuttuu edelleen silmät, eikä sitä ole kuvattu tänne kunnolla vieläkään. Miten tää viimeistely voi olla näin vaikeaa, tämäkin oli pipona valmis jo aikaa sitten, napit vaan taas otti aikansa. Pitäis varmaan alkaa tehdä vaan sellaisia juttuja, joita ei tarttee viimeistellä:D


Tässä ruoka on tekeillä samalla, vähän vainoharhainen ja keskeytyvää tämä kirjoitus. Kohta meidän täytetyt kesäkurpitsat on valmiita, toivottavasti tulee hyviä. Ihanaa, kun on niin paljon tuoreita juttuja jääkaapissa, kannatti käydä kotona viime viikonloppuna. Ostiin myös kaalin täältä, huomenna tehdään kaalipataa. Nam! Mutta, jottei nuo jutut pala uunissa, niin siirryn takaisin keittiön puolelle.

~Kvaakkuli~

2 kommenttia:

Weba kirjoitti...

Hyvin edistyy sinulla Kyjyilyt. Minulla ollut jumissa, kun joulukalenteri projekti kiilasi edelle. eiköhän kyjyt pian jatku.

Kiva pipo =)

Kvaakkuli kirjoitti...

Pikku hiljaa hyvä tulee. Jouluun on kuitenkin onneksi vielä joku hetki, ehtii KyJyilyt tehdä ja joulujututkin:)