torstai 20. syyskuuta 2012

Lisää KyJyilyä

Valmiina on tällä kertaa.....

...ja koska en saanut kuvattua huivia kaulassani fiksusti tai sohvalla, niin näin loistavilla kuvilla mennään :D Ehkä tästä joitain selvää saa.

 
Malli: Eiku
Puikot: 4,5mm
 Lanka: Novitan Alpaca Luxus , menekki 115g
Aloitettu 10.7., valmis 12.9.

Tämä huivi oli helppo neuloa. Senpä vuoksi sitä tuli tehtyä lukiessa koulujuttuja ja katsellessa leffoja. Ihan hyvä työ siis tällaiseen "pakko-neuloa-aina-kun-mahdollista" hommaan. Ja luentoneuleeksi pitämään ajatukset edes jotenkin kasassa:) Huivi on myös nätti kaikessa yksinkertaisuudessaan, eikä hirvittävän puuduttavakaan neuloa, kun tosiaan pystyi tekemään muuta samalla. Henkilökohtaisesti vaikein juttu oli pingotus, miten kolmiohuivista saa kauniin kolmion ja vielä tasakylkisen! Nyt siis virallisesti 6 KyJyä valmiina. Huhuu-pipoon käyn huomenissa ostamassa napit, niin saan senkin lopetettua. Tällä hetkellä neulon Karoteeneja ja Revontulta eteenpäin ja virkkailen neliöitä. Pitäis varmaan kohta laskea, montako tarttee minkäkin väristä lisää, ei tulis ylimääräisiä:)

Malli: Novita
Puikot: 8mm
 Lanka: Novitan Puro, 102g

Nää kävi tosiaan pesussa. Pienenihän ne huomattavasti verrattuna tähän kuvaan. Suht hyvän kokoiset kädessä, mutta vähän tönköt. Tosin varmaankin kun kelit tästä kylmenee, tulevat ihan tarpeeseen, eikä pieni jäykkyys haittaa. Ehkäpä tänä talvena selviän ilman käsien palelluttamista.Taas kuva on mitä on, miksei sitä jaksa tän vertaa keskittyä kuvaamiseen... Ja näyttääpäs miun käsi normaalia pulleammalta, hmm.

Tällä viikolla koulussa on ollut kaikkea kivaa; meillä on suunnistusta liikassa, pääsin soittamaan pianoa kymmenen vuoden tauon jälkeen ja meillä on kiva keskustelukurssin opettajan vuorovaikutusosaamisesta. Tosin luentoja, joilla neuloa, on nyt sitten vähän vähemmän. Ehkä tämä kuitenkin tästä. Jouluun on alle sata päivää enää! Hui!

Mutta nyt taas suunnaksi yliopisto. Tänään taas harjoittelemaan pianoa, saa taas korvamatoja elättää:)

Kaunista syyspäivää (ainakin toivottavasti)!
~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: