maanantai 23. tammikuuta 2012

Nopeaa toimintaa

Sain heti eilen illalta e-kortin SNY:ltäni. Nopeaa toimintaa, itse vasta laitoin mietintään, miten otan salaiseeni yhteyttä :) Kiva nähdä, mitä jännää saan pariltani.

Viime ilta ja yö oli jännä, presidenttiä jännitettiin radiosta, kun Areena ja Katsomo ei kumpikaan ottanut toimiakseen. Täytyy sanoa, että olen hyvin onnellinen tuloksesta :) Nyt meillä kotona vain on eri leirin kannattajat, mutta tämän tiesin jo aikaa sitten. Yöllä nukuin hyvin vähän, sain ihottuman ihan yllättäen jostakin ja en saanut kutinalta ja kuumotukselta unta. Se jokin lienee appelsiini, joita en ole pitkään aikaan syönyt, muuta selitystä ei oikeastaan voi olla. Jännää..

Käsityöjutut on jääneet vähemmälle, jospa kohta olisi kivoja juttuja esiteltäväksi. Se mekko pitäisi kuvata, milloinhan saa sen tehtyä. Löysin uutta tekemistä listalleni ja laitoin facessa kiertoon haasteen tehdä viidelle kommentoijalle jtn, tosin vasta yksi tahtoo jtn miun tekemääni:/ Kukaan ei uskalla ottaa riskiä :D

Mutta palailen lukemaan kandikirjallisuutta (=suunnittelemaan paketteja ja auttamaan R:ää kotitehtävissä). Hyvää maanantai-iltaa!

~Kvaakkuli~

2 kommenttia:

villapeikko kirjoitti...

Hei, kiitos testaustarjouksesta! Valitettavasti pienet koot menivät melkein heti mutta silti, kiitos!!

Kvaakkuli kirjoitti...

Ok. Ehkä sitten ensi kerralla:)