sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Mitä muut edellä...

...sitä mie perässä. Ja onhan se kiva miettiä, mitä vuoden aikana on ehtinyt tapahtua :)
 Blogia harmittelin tammikuussa. Elokuulla aloin kirjoittelemaan uudestaan.

Vuosi alkoi muuton merkeissä, sillä perjantaina kannettiin kamat ekaan yhteiseen asuntoon R:n kanssa ja lauantaina 1.1.2011 aseteltiin kamoja loppuun. Tästä alkoi myös sosiaalisesti vilkkaampi aika, sillä soluun en montaa kaveria pyytänyt kylään, mutta meillä on järjestetty vuoden aikana monet isommat tai pienemmät illanistujaiset.

Talven pyörin omissa koulujutuissa, pohtien elämää ja miten teen. Huhtikuusta kesäkuuhun olin sijaisena, mikä oli eri jänsää. En ole aikaisemmin tehnyt noin pitkää sijaisuutta, annoin arvosanat ja kaikki. Alan valintaa koeteltiin, mutta positiivinen loppumaku jäi.

Hain luokanopekoulutukseen erillisvalinnassa aineenopettajana, jätin oikaisupyynnön ja loppujen lopuksi pääsin sisään ylimääräisenä hakijana! Kerrankin kannatti valittaa, pisteet olivat muidenkin mielestä epäreilut. Opinnot ovat maistuneet, vaikka välillä sitä pohtii, mitä tälläkin tiedolla tekee alakoulussa :D


Kesällä järkättiin leiriä, olin kotona maalla ja hommailin vähän sitä sun tätä. Ajateltu kandi jäi tekemättä ja olin Ilosaaressa ekaa kertaa. R pääsi intistä ja syksyn tullen voitiin viimein aloittaa yhteinen arki.


Tämä syksy onkin taltioitu blogiin enemmän tai vähemmän ahkerasti. Arki on ollut erilaista kuin aiemmin, mutta kivaa. Kiirettä on pitänyt, tai olen tehnyt itse sen kiireen. Opinnoissa on edetty suunnitelmien mukaan, ainakin melkein. Kandin aiheen kävin kysymässä joulun alla, mutta en ole saanut vielä aikaiseksi aloittaa. Joululomallahan voi vaan olla, eikö? Sitä on tullut tehtyä, ihanien ihmisten seurassa tietysti!

On kummallista, että vasta vuoden ajan olen asunut tässä asunnossa. Niin paljon on ehtinyt tapahtua sinä aikana. Alkaneesta vuodesta toivon yhtä sosiaalista, illanistujaisia ja ihanien ihmisten seuraa. Samoin toivon, että saisin opintoja eteenpäin, kandin ainakin tehtyä, ehkä myös gradua aloitettua. Haluaisin löytää uudestaan muutaman ihmisen, jonka olen kadottanut vuosien varrella, ja pitää muista kiinni.


Hyvää alkanutta vuotta 2012!


~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: