sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Ihan kohta..

.. alkaa sny-kierros! Ai että jänskättää kuin lasta jouluna! Olisin jo eilen tahtonut rynnätä kauppoihin etsimään kaikkea pientä kivaa. Mutta ehtiihän sitä ensi viikollakin.. Ja helpompihan se on, kun tietää parista jotain :)

Omassa elämässä mennään tasaisesti arjessa. Yrittänyt naputella kandia, eteneehän se, tosin hitaan puoleisesti. Nyt sellaiset kolmisen sivua valmiina, matikan kirjoittaminen on vain pirun hankalaa! Eilen sain lisä hommia, alakoulu fyken ja bigen kursseja varten piti luoda blogi tuonne wordpressin puolelle. Hetken kyllä sadattelin mielessäni, että eikö olis ees voinut sattua tuttu konseoti tuohon, mutta ei... Tänään sitten opettelin käyttämään tuota. Ei se onneksi ollut niin vaikeaa, kun osaa tätä käyttää :)

Kokeileva keittiö on ollut pannassa. Normikeitoilla mennään, leipomista ei sämpylöiden lisäksi ole tullut tehtyä. Perjantai-iltana tein muffineita pikapikaa. Voi kun tahtoisin niin järjestää taas illanistujaiset, mutta vakiovieraat on kuka missäkin, osa kaukomailla ja toiset vaan saattuu olemaan minulle sopivat viikonloput kotona tms. Mutta onhan tässä kevättä ja monta syytä kutsua ystäviä kylään.

Tänä iltana jänskätään presidenttiä. Sain ekaa kertaa äänestää pressanvaaleissa, kaikki muut vaalit on tainnut tulla koluttua läpi. Oli hyvin helppo valita oma ehdokas ja nyt toivotaan, mitä tapahtuu. Jännittää nähdä, mihin suuntaan Suomi on menossa! Vaikka eihän tätä näin pitäis ehkä ottaa, mutta minusta nämä vaalit kertoo, miten ihmiset suhtautuu nykyään maailmanmenoon, mitä mieltä eri asioista ollaan. Mutta sekin nähdään illemmalla!

Jatkan henkilökohtaista jännäämistä äikän kirjallisuuden parissa:)
~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: