perjantai 14. helmikuuta 2014

Saldo 2013 ja ekat SAH:t

Taaspa on hetki vierähtänyt edellisestä.. Tässä samalla kuuntelen maajusseja, että illalla pystyy katsomaan lätkää neuloen... Sen verta nyt alkuun palaan viime vuoteen, että jäin pikkaisen plussalle lankasaldossa. Ostin/sain 3400 grammaa lankaa ja lankaa meni 3018 grammaa, eli plussalla jäätiin 382 grammaa. Mutta huom, tuossa on siskon paitalanka mukana, jonka kulutus tulee tälle vuodelle. Tosin sitä oli muutama kerä liikaa... Jotain vauvajuttuja teen lopusta sitten. Lemppareitani olivat kynsikkäät, vauvan takki (vaikka silloin ei tuntunut niin hyvältä), Kainuulaiset, Nalle- setti vauvalle, kipparin setti, Mysteeri-sukat, Sivistyneen vauvan nuttu ja autopipot. Sukkia tuli näköjään tehtyä aika paljon, mutta en nyt jaksa tehdä sen kummepia listauksia tehdä nyt kuitenkaan. 


Malli: Pääkallohiutaleet (ravelrylinkki)
Puikot: 2&2,5 mm
 Lanka: Novitan Pikkusisko, menekki 67 g
 Koko: mies

Tässäpä nyt ekat Ravelryn Suuren AsusteHaasteen (SAH) lapaset. Tammikuun haasteena oli tehdä jotain lämmintä talveksi (mikä talvi...?), ja kahdet lapaset hyppäsi puikolle. Itselle on Kuurankukat vielä tulossa (venyttelyt puuttuu), mutta nämä ovat R:lle. Se pyytämällä pyysi harmaita, takkiinsa sopivia, lämpöisiä lapasia. Yhdessä sitten etsittiin katu-uskottavia malleja, ja tällaiset lumihiutaleita muistuttavat pääkalloset oli parhaat. Vähän vinkkasin parin mallin välillä, että tykkäisin tällaisesta vähän haasteellisemmasta ja nätimmästä kuin parista peruskallosta :D

Mutta nyt keskittymään maajusseihin:) R on kokouksessaan, katselen siis taas hömppää hyvällä omalla tunnolla. Omat päivät menee fysiikan raporttien parissa, tai ainakin niitä yrittäen. Kävin aamulla ottamassa influenssarokotteen, uutisointi loi lievän "pelkotilan" ;) Kokeilin tehdä ruispuolukkapuuroa, ennen olen vaan mannaryyneistä tehnyt, kohta maistelemaan sitä myös. Ja tuota.. Noh, ehkä tässä tälle kertaa olisi riittävästi. Nyt puikoille lähtee vauvan sukkia vähän lisää, jämiä veks ja SAH:n nurinperin-haastetta.

Hyvää viikonloppua!
~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: