tiistai 4. helmikuuta 2014

Kuulumisia

Malli: Elonkorjuu
Puikot: 6 mm
 Lanka: Pirtin Kehräämön kampalanka, menekki 155 g
 Koko: iso

 Tässäpä tädin lahjahuivi. Malliksi valikoitui Elonkorjuu, joka on pitkään ollut listalla. Langaksi ostin ihan "oikeaa" lankaa, kun luksusta halusin tädille. Tosin lankakaupassani oli vain kampalankaa, ei karstalankaa. Huivia oli kiva tehdä, alussa oli vähän joitain ongelmia, mutta nopeasti se lähti selvenemään. Lopussa vain kävi niin, että en ottanut Savoon keltaista lankaa, kun en tajunnut, että reunaan olisi kuulunut olla keltainen. Eihän sitä huomaa, jos ei tiedä, että näin pitäisi olla. Mutta olisi se ehkä tuonut lisää luonnetta huiviin. Kuva on taas huono, tarkoitus oli siis kuvata tämä ulkona, kauniissa lumimaisemassa, mutta kuinkas sitten kävikään... 


Tämä kuva taas on viime viikonlopulta, ihanaa, kun on lunta! Tosin pakkaset menivät jo vähän liiallisuuksiin. Nyt ulkona ei sitten olekaan pakkasta melkein ollenkaan. On tää Suomen talvi tällaista :D Mutta täällä ollaan taas itärajalla, omaa koulua on ollut muutama tunti päivässä. Harkka oli aivan ihana, mulla oli ihana luokka ja ohjaajat, alakoulu on niin miun paikka! Nyt pitäisi tämä kevät tehdä ahkerasti töitä, niin valmistuminen voisi jo siintää pikku hiljaa edessä päin. Olen yrittänyt tehdä fysiikan labroja pois alta ennen viimeisen harjoittelun alkamista, tässä vielä kuukauden päivät olisi siihen hetkeen. Ei mulla enää olisi kuin kaksi palautettavaa, lähes valmista rapsaa, ja kolme tekemätöntä työtä (tietysti vaikeímmat..). Yhden menen mittaamaan nyt torstaina, eli vähenee vaan entisestään. Nyt on iskenyt vahva valmistumistahto, jos ennen juhannusta saisi gradun tehtyä ja paperit hakuun, niin voisi vaikka jäädä suoraan äitiyslomalle siitä sitten ;)

Mutta tällaista tänään. Tästä lähtien päivittelen useammin... Kohta olisi valmiita lapasia Ravelryn Suureen Asustehaasteeseen, ja se pikkusiskon villis on kohta valmis, tosin se on Savossa, kun ei mahtunut mukaan.

Hyvää helmikuun alkua!
~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: