maanantai 16. joulukuuta 2013

Taas useampi päivä

Eihän tää nyt lähtenyt alkuunkaan rullaamaan :D Noo, ei voi mtn, tällä aikataululla mennään, mkä annetaan...


 Kävin noutamassa joululahjavaihdon paketin 11 päivä. Jännä nähdä, mitähän tuolta paljastuu...


Tarkoitus oli avata tämä pikkupaketti vasta 13.12, mutta uteliaisuus voitti jo alkukuusta :) Sen jälkeen oli tarkoitus postata tämä kolmastoista päivä, mutta sille päivälle on oma ehdoton kuvansa, eli yhtä hyvä päivä on tämäkin 12.12., jolloin nappasin kuva näistä. Kiitoksia Weballe paketista, etenkin nuo silmukkamerkit ovat aivan ihania! Pikkuiset kulkuskorvakorut ovat myös suloiset, mutta minulla ei ole reikiä. Annan nuo eteenpäin kummitytölle lahjaksi:)


Kolmastoista päivä nähtiin kavereita pikkujoulujen ja peli-illan merkeissä. Bonhanza on aivan mahtava peli! Tarjolla oli nyyttärihengessä tortilloja ja pientä naposteltavaa, sekä glögijuustokakku. Itselle se ei oikein  uponnut, mutta vieraille tuntui maistuvan. Jaksoin pitkästä aikaa valvoa myöhään, yleensä uni alkaa hiipiä viimeistään yhdeksän maita silmiin, nyt mentiin kahteen suhteellisen helposti. Ehkä seitsemän maita juotu kahvikupillinen auttoi asiaa...


Neljästoista päivä käytiin pitkästä aikaa leffassa, pitihän se uusi Hobitti ennen joulua käydä katsomassa. Luin viime vuonna kirjan, leffa poikkesi aika tavalla siitä. Mutta ei se poista faktaa, että jälleen kerran leffa oli hyvä ja hauska! Lauantaina oli myös joulumarkkinat, joilta löysin äitille lahjaksi pellavaisen liinan R:lle brietä ja olutmeetvurstia..


Käyn todella huonosti kirkossa. Tänä vuonna taisi tulla jopa toinen kerta sunnuntaina, kun käytiin laulamassa kavereiden kanssa joululauluja. Tulkoon joulu on yksi suosikki joululauluistani, mutta sitä ei harmikseni laulettu tänä vuonna. Onhan tämä aika vaikea isolla porukalla laulaa. Tätä lauloin joskus lapsikuorossa, josta se on jäänyt mieleeni. Täällä oli muuten aika tiivistahtiset laulelmat, alta tunnissa olivat ohi ja kirkon orkesterikin soitti kolme kappaletta ilman laulamista. 


Tänään olen sitten yrittänyt opiskella ahkerasti. Jotenkin tänä syksynä vaikka olen kuinka ennakkoon aloittannut tenttikirjojen lukemisen, niin itse luentomatskujen lukeminen on jäänyt viime tippaan. Onneksi kirjat ja luennot tukevat toisiaan tällä kertaa. Huomenna olisi siis viimeinen tentti tälle syksyllä, sitten suuntana harkka alakoulussa:)

Edelleen olisi esiteltäviä neuleita/virkkauksia, mutta ne jääkööt edelleen odottamaan parempaa aikaa. Nyt iltapalalle sarjan myötä ja ajoissa nukkumaan, niin jaksaa nousta kertaamaan aamulla..

~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: