tiistai 10. joulukuuta 2013

Monta päivää putkeen


Kolmannen päivän kuva on otettu vasta neljäs päivä, mutta kertonee fiilikset. Kolmas päivä oli sitten lämpötila plussan puolella, jolloin seuraavana päivänä pääsi sitten liukastelemaan. 


Neljäs päivä lähetin erään paketin matkaan ja olin paketoimassa lahjoja paikallisessa Cittarissa partion takia. Eihän niistä kaikista ihan niin kauniita tullut, mutta pakettiin ne pääsivät. Tämä paketti lienee jo perillä? Sain oman pakettikorttini tänään ja ihmetys oli suuri, kun kortissa luki saman henkilön nimi, kelle lähetin paketin! Hassua :)


Viides päivä matkattiin Savoon pienen loman viettoon. Olipa ihana irrottautua arjesta! Lievästi painaa kouluhommat (köh, köh, joita pitäisi kyllä nyttenkin tehdä, köh...) ja väsymys päälle. Kotona en tehnyt mtn koulun eteen, mikä oli ihan hyvä...


Itsenäisyyspäivänä nostettiin lippusalkoon siskon kanssa (edustavasti yöpaidoissa) ja iltapäivällä suuntasin R:n kotiin. Näin pitkästä aikaa veljenpoikia ja heidän vanhempiaan. Katseltiin "linnanjuhlia", syötiin hyvin ja saunottiin. Rauhallinen ilta, henkilökohtaisesti olisin voinut kömpiä jo kasilta nukkumaan...


Seitsemäs päivä jatkoin joululahjojen "paketointia", R:n sisko on töissä muualla jouluna, jolloin hänen lahjansa lähti jo ennakkoon kohti määränpäätä. Muutamia muitakin lahjoja kannettiin jo Savoa kohti, jottei niin paljoa tarvitsisi viikon päästä enää viedä sinne. Silti jäi aika monta vieläkin kannettavaksi. Ehkä niistä selvitään kunnialla joka tapauksessa.


Kahdeksas päivä leivottiin siskon kanssa pipareita ja äiti paistoi. Nam! Jokunen pelti tuli pyöräytettyä..


Eilen tärkkäsin jouluisia tähtösiä kavereilla lahjaksi. Ikkunaan tai oveen näitä itse ajattelin, kuten meilläkin on. Aika nätti tuli tuolla ohjeella, taidan myöhemmin esitellä nämä tarkemmin (kunhan ehtis...). En tietenkään tajunnut punnita ennen sokerointia, höh..


Tämän aamun järkytys, 20 astetta pakkasta! Villapaita päälle ja lisä tumput käteen ja kasiin tietysti kouluun.. Sen verran muutin suunnitelmia, että jatkoin suoraan harjoituksiin luennon jälkeen, ettei tarvinnut erikseen kotiin ja myöhemmin takaisin koululle. Ihan hyvä valinta, mutta unohdin puhelimen kotiin, enkä voinut ilmoitella kotiin muutoksesta, hups..

Tässäpä viikon ajalta nämä. Eihän tämä nyt niin loistavasti lähtenyt käyntiin, mutta aina ei ehdi laittamaan näitä. Siirryn nyt kirjoittamaan esseetä, tai itse asiassa se onkin melkein valmis (jippii!), pitää vain lueskella läpi ja joitain pikku juttuja lisäillä. Vähäksi käy ennen kuin taas loppuu!

Älkää paleltuko!
~Kvaakkuli~

2 kommenttia:

Weba kirjoitti...

Kiitos ihanasta luukusta! Aivan ihanat tumput, sukat ja sydämet. Suklaista tehtiin selvää yhdessä pojan kanssa =)

Kvaakkuli kirjoitti...

Kiitos itsellesi:) Toivottavasti sukat mahtuvat, ei ole vielä omakohtaista kokemusta vauvojen jaloista...