torstai 22. elokuuta 2013

Ostoksia


Kummityttö sai pikkuveljen juhannuksen alla. Päätin aloittaa jo joululahjojen tekemisen poitsun lahjasta, tällä hetkellä toisessa hihassa menossa, kohta siis on valmista. Tosin neule jäi Joensuuhun, kun tulin vielä käymään Savossa. Plussaa lankakoriin 250g, mutta jospa suurin osa siitä vähenee myös saman tien.

  

Ennen sukkasatoa olis tarkoitus saada toi takki valmiiksi, edes suunnilleen. Tässä varautumista satoiluun, +100g lisää.Tänä vuonna sukkasatoilen heinäladon puolella, vähän aikaa sitten tuli kutsu sinne. Osallistun myös Weban joululahjavaihtoon tänä jouluna, muut vaihdot ja tempaukset saa osaltani olla. Raha- ja koulutilanne ei anna kauheasti periksi.


 Vielä viimeiset ostokseni, näistä tulee meille uudet verhot olkkariin ja keittiöön. Tai ei näistä kangaspaloista, vaan niinstä isommista. Eurokankaan täti (joka oli kyllä tyttö, suunnilleen miun ikäinen), leikkasi valmiiksi kankaat silleen, että kuviot menee kohdilleen:) Näistä voi kuulemma ommella tabletit, tyynyt tai pöytäliinan. Katellaan, mitä näistä pikkupaloista sitten tulee. Niin, katellaan nyt, tuleeko verhojakaan, sillä ompeleminen on aina vähän sellaista...


 Malli: Suuri Käsityölehti 2/13
 Puikot: 2,5 mm
  Lanka: Novita Ticotico, menekki 12 g
 Koko:pohja 9,5cm

Jotain pientä valmista. Söpöt tuli, ei sen ihmeitä. Piti oikein tarkoituksella tehdä noi reunan virkkuut eri väreillä, tosin kuvassa tuo ei näy kunnolla. En taaskaan jaksanut värejä kaivella, eikä kyllä haittaa. Minusta on muuten hivenen hälyyttävää, että löysin yhdeksät vauvan tossut/sukat kaapista, ja yleensä nää on sellainen pikkutyö, joka tulee otettua nopeasti luennolla, jos ei ole muuta. Montako pienen pientä sukkaa ihmisen tarttee säilöä, ennen kuin niille on oikeasti käyttöä:D

Mutta nyt minä aloitan kirjoittamaan taas ahkerammin, minä lupaan! Ainakin niistä sukista sitten. Pari muutakin valmista työtä on vielä, mutta en saanut kuvattua toista ja toisen kuva on eri koneella. 
Tervetuloa normaali arki ja syksy!
~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: