torstai 15. elokuuta 2013

Oho!

Pikkuisenhan tämä nyt sitten pääsi venähtämään, päivittäminen nimittäin :D Kesä on mennyt jo melkein kokonaan, täällä ainakin satelee vettä hyvinkin syksyisesti. Tällä hetkellä olenkin jo kirjastolla kirjoittelemassa kandia loppuun, tai ainakin toivottavasti pikku hiljaa loppuun. Ja ilmottauduin jo osalle talven kurssejakin.

Hiljaisuudesta huolimatta olen jotakin saanut tehtyäkin, mutta niistä tarkempia tietoja ja kuvat, kun en ole kirjaston koneella. Ei niitä nyt niin hirveästi ole, mutta jotain pientä kuitenkin. Malttamattomana odottelen syyskuun alkua, jolloin jälleen asetutaan tänne kunnolla asumaan. Ja tietysti sukkasadon alkua odottelen malttamattomana! En mie nyt sitten teidä, montako sukkaa sitä tartteis tehdä, mutta jos ainakin kummitytölle ja hänen sisaruksilleen sukat tekisi, ehkä myös R:n veljenpojille. Joululahjoja siis varmaan tulee suurimmasta osasta :)

Koulussa on luvassa harkat (jee, ja apua!), niihin liittyviä kursseja ja alkukasvatusta. Lisäksi nämä pienet kirjalliset (kandi ja gradu) olisi tarkoitus saada valmiiksi ensi vuoden syksyyn mennessä. Saas nyt nähdä.

Mutta palailen syssymmällä kunnolla blogin pariin. Nautitaan elokuusta vielä "hunningolla":D

~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: