torstai 21. helmikuuta 2013

PaljastuksiaMalli: Junasukat
 Puikot: 3,0 mm
 Lanka: Marks & Kattens Fame, menekki 31 g
 Koko: pieni

Taas langankulutusta. Oli muuten hyvä tajuta, että minullahan on kolmet sukat taas kesken. Nappasin vaan puikot ja tuon kerän jämän mukaan, kun lähdin kotona käymään, sillä toiset olisivat vaatineet enemmän tilaa ohjekirjoineen ja kaksine lankakerineen. Tällä kertaa pystyin muuten jopa neulomaan bussissa ilman huonoa oloa. Nyt olin jopa niin ahkera ettyä kohdistin värit, vaikka pikkuisen näköjään meni jossain kohtaa pieleen. Toinen sukka näyttää vähän isommalta, ehkä tein jonkun laskuvirheen kärjessä, joka taas vaikutti lopun väritykseen. Langasta tein muutama vuosi sitten kummitytsylle sukat, nyt nuo värit näyttää lähinnä höpsöiltä. Totesin muuten taas, että pitäisi lopettaa lasten neuleiden neulominen kokouksissa, sillä saa jänniä katseita osakseen muilta kokoukseen osallistujilta.

Sain -H-:lta tällaisen, kiitoksia kovasti.


Tunnustuksen säännöt ovat:
Minun pitää kertoa itsestäni kahdeksan paljastavaa asiaa ja jakaa tunnustus
eteenpäin kahdeksalle blogin pitäjälle, joille kerron asiasta ja heidän tulee
kopioida tuo kuvasymboli.

Sitten piti keksiä ne kahdeksan paljastavaa asiaa. Kävin kuikuilemassa, millaisia asioita muut kertoo ja pohdin aika pitkään, mitä kertoisin. Katsotaanpas...

1. Opiskelen viidettä vuotta yliopistossa, ja kaikki kaverit ovat valmistumassa. Itse aioin "lusia" täällä vielä vuoden pitempään, kuin opinto-ohjelmassa sanotaan. Mainittakoon syyksi, että minulle tulee 300 sijaan lähemmäs 350 op:n.
2. Jotta valmistuisin (tai saisin kaikki muut jutut tehtyä), kirjoitan kalenteriin tarkkoja listoja, mitä pitää tehdä silloin ja silloin (tyylilin tänään suunnittelen kässän työn ja luen teknistä jne) vain muuttaakseni suunnitelmia myöhemmin, koska en ehdi/jaksa/ei huvittanut....
3. Perinteisesti luonnontieteiden opiskelijana minulla on kandi edelleen kesken, vaikka se nykyään tulisi tehdä viimeistään 4. vuonna (onneksi olen aloittanut ennen uusia sääntöjä!). Ensi vuonna teen siis näillä näkymin sekä kandin että gradun ja fysiikan töiden labraraportteja harjoittelujen ohella.
4. Olen R:ää kaksi vuotta vanhempi.
5. Kohdista 1. ja 4. seuraa se, ettei kauan haaveilemaani perheenlisäystä ole vielä ainakaan vuoteen odotettavissa. Jos olisin valmistunut keväällä/ensi syksynä voisi tilanne olla toinen, ja sekös harmittaa.
6. Olen ollut hirveän ujo, mutta vihdoin vähän pääsemässä siitä. Silti minulla kestää puolisen vuotta tutustua uusiin opiskelijatovereihin niin, että keksin puhuttavaa kahviossa.
7. Olen löytänyt liikunnan ihmeellisen maailman vasta aikuisena. Nyt en malttaisi pitää taukoa jumpista edes vähän kipeänä. Tänään olisi kuntonyrkkeilyä, mutta minulla on tärkeät hiihtopäivät pe, la ja ti, joten päädyin pitämään taukoa varuilta.
8. Minua rasittaa hirveästi ihmisten kirjoitusvirheet, etenkin yhdyssanavirheet. Teen itsekin niissä virheitä, mutta kai nyt pitäisi tietää, että liitesanat kirjoitetaan yhteen (esim. autokin,-kaan, -mme) ja että lankakerä on yhdyssana yms.

No siinäpä oli aika pitkästi joitakin asioita minusta. Ei nää nyt olleet ihan samanlaisia kuin muilla, mutta omanlaisiani ainakin. Seuraavaksi pitäisi haastaa leikkiin kahdeksan muuta. Tuntuu, että tämä on ollut aika monella minunkin listalla olevalla blogilla, mutta näissäpä en törmännyt ainakaan vastattuna:)


Löytyihän näitä riittävästi. Ja varmasti monelle muullekin tuon olisi voinut laittaa. Mutta nyt pitää siirtyä teknisen ihmeelliseen maailmaan. Huomenna on muuten taas tekstiilitöitä!
Hyvää viikonloppua!
~Kvaakkuli~


1 kommentti:

Anu kirjoitti...

Kiitoksia, täytyypä ruveta miettimään omia paljastuksia :D