keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Vuosi 2012

 

Malli: Wingspan
 Puikko: 3 mm
  Lanka: Zeldan Vaalea Paahto- huivilanka, menekki 84 g

Viime vuoden viimeinen valmis neule oli tämä huivi. Lanka oli ihanaa, malli oli ok, jos olisin uskaltanut, olisi voinut tehdä vielä yhden lohikäärmeen harjaksen lisää ja ehkä valita ainaoikein- neuleen tilalle jotain muuta. Mutta hyvä näinkin. Näitä huiveja tulee varmasti tehtyä lisää erilaisia variaatioita.


Joululomaa vietettiin siis Savossa päin. Ennen joulua leivottiin vaikka mitä, kuten punapäällysteisiä mokkapaloja ja pipareita. Tein myös erilaisia karkkeja; toffee vain jäi liian pehmeäksi, mutta hyvää oli se oli silti :) Käytiin myös kummityttöni synttäreillä, laukut olivat mieleiset, myös isosiskolle. Oman pikkusiskon kanssa käytiin hakemassa muutama geokätkö, saatiinpahan edes vähän liikuntaa. Muuten olin taas pienessä nuhassa koko loman ja nyt meinaa kummon yskää painaa päälle. En tahdo, tahdon jumppaan ja hiihtämään! Käytiin myös shoppailemassa, äiti osti minulle lisää lankaa, heh. Tultiin uudeksi vuodeksi takaisin Joensuuhun, käytiin kaverin luona istumassa iltaa/yötä melko pitkään. Eilen laskeskelin muiden bloggaajien innoittamana vuoden menekit ja töiden määrän. Kaikkia töitä en ollut edes blogannut, kuten pöllöpaitaa, siitä puuttuu vieläkin silmät! Ehkä paras vuoden työni ja olen sen jättänyt esittelemättä. Muita lemppareita on tuo Wingspan, lahjaksi menneet punaiset sukat, robo-pipo, Paapo-pupu ja Eiku. Yhteensä lankaa meni noin 3900 g, eli ei ihan hirveästi. Väitän, että melkein saman verran tuli ostettua viime vuonna. Pitäisi varmaan tehdä enemmän isoja töitä. KyJyssä lankaa kului reilu kaksi kiloa, eli niihin meni eniten. Ehkä ensi syksynä osallistun taas käyttäen pois valmiita, hirmu suuria varastoja. Esimerkiksi pöllöpaidasta jäi useita ylimääräisiä keriä Isoveljeä, joita yritin jo kuluttaa KyJyssä, samoin Keloa on vielä 3-4 kerää jäljellä. Pohdin, tekisinkö niistä jonkinlaisen villapaidan. Saas nähdä. Seuraavassa vielä pieni listaus töistä kategorioittain:

pääasioita 5
jalkaan 10
käsiä varten 4
kaulaan 8
paitoja 2
rättejä 7
laukkuja 3
joulukoristeita 7
patalappu ja lelu

Sinänsä ei ihme, ettei lankaa ihan hirveästi kulunut, kun paljon pieniä töitä, etenkin kuin noista lasten vaatteita oli 9. Tälle vuodelle en tehnyt lupauksia, mutta pyrin vähentämään lankavarastoa valitsemalla valmiiksi oleville langoille käyttökohteita. Eilen tein jo listaa (niin, listaa, aika ihmeellisen järjestelmällistä taas), mitä voisin tehdä mistäkin. Yritän siis olla myös ostamatta lankaa, tosin suoraan sanon, että jos keksin jonkun kivan lahjan tms, johon tartteen lankaa, niin se on menoa silloin se!

Mutta eiköhän tässä ole taas tälle aamulle tarpeeksi. Tänään olisi tarkoitus siivoilla ja järjestellä muutenkin asioita uutta lukukautta varten. Minun pitäisi tehdä paperihommia partiota varten, mutta olen päästänyt unohtumaan esim. edellisen hallituksen jäsenet ja kokoukset, jotka pitäisi saada papereihin. Ei voi näin hyvin unohtaa alle vuodessa! Samoin voisi koulujuttuja alkaa jo tekemään pikku hiljaa, niin ei kiire iskisi heti ekalla viikolla. Ehkä... Minulla alkaa vihdoin se kässän kurssi, joten täällä varmaan esiintyy niitäkin juttuja enemmän sitten:)

Hyvää alkanutta vuotta 2013, olkoot se kaikille loistava!
~Kvaakkuli~

1 kommentti:

Zelda kirjoitti...

Tulipa siitä komea huivi! Saanko lainata kuvaa tuonne blogigalleriaan, tietenkin maininnalla kenen se on:)