torstai 7. kesäkuuta 2012

Suosikkitavara Koska oli liian vaikea päättää vain yhtä suosikkitavaraa, otin monta:) Kalenteri tosin on ristiriitainen suokkari, se aiheuttaa tressiä, toisaalta en pärjäisi ilman sitä. Kitara edustaa myös pianoa, musisointi on nousussa taas. Muumi-mukit vaan on ihania, nämä kolme ovat hyllyni suosikit :) Aika lähelle pääsee myös hääpukuinen Sosuli ja ehkä eniten luonnettani kuvaava Vilijonkka. Kirjat ja puikot ovat ehdottomasti myös suosikkejani, ei tarvinne perustella sen kummemmin. Toinen haaste kuva selätetty, jee:)
Kuva 1: Omakuva
Kuva 2: Suosikkitavara
Kuva 3: Perheenjäsen
Kuva 4: Harrastus
Kuva 5: Vanha kuva
Kuva 6: Teema "vihreä"
Kuva 7: Kuva, jota en koskaan julkaissut
Kuva 8: Suosikkikuva
Kuva 9: Päivän asu
Kuva 10: Tämä tekee minut iloiseksi
Kuva 11: Hullua
Kuva 12: Arkeni
Kuva 13: Teema "valo"
Kuva 14: Talvikuva
Kuva 15: Rakkaus
Kuva 16: Mustavalkoinen omakuva
Kuva 17: Hetki
Kuva 18: Tunteet
Kuva 19: Täällä minä asun
Kuva 20: Teema “erilaiset”
Kuva 21: Kun olin pieni
Kuva 22: Tästä olen riippuvainen
Kuva 23: Kesäkuva
Kuva 24: Tämä tekee minut surulliseksi
Kuva 25: Kaikessa kiireessä
Kuva 26: Tämä naurattaa aina
Kuva 27: Teema "kaksi"
Kuva 28: Sää
Kuva 29: Uusin kuva minusta
Kuva 30: Valinnainen kuva

Tässäpä tämän hetken työnsarkaa esillä. Huiviini tulee 78 kukkaa, niistä on nyt 40½ valmiina. Jokunen siis pitää vielä väkertää. Miun pitänee vissiin ostaa lisää lankaa, kaksi kerää riittänee juuri noihin kukkiin, mutta "verkoksi" pitää ostaa uusi vyyhti. Äiti sanoi, että siitähän tulee ihan nätti, vaikka joutuisitkin tekemään eri värillä/sävyllä tuon pohjan. Ehkäpä näin on tehtävä. Toinen työnsarka edistyy, kandia tänään tuli tehtyä pari sivua. Hitaasti, mutta varmasti...Tänään lopetin neljän tunnin kirjoittamisen jälkeen, olisi voinut vielä vähän jatkaakin, mutta kävin ottamassa jäykkäkouristusrokotuksen, ja vasuri alkoi puutumaan. 

Tässä vielä kuva Mintun lähettämästä ylläristä:) Kiitos kovasti, molemmat on otettu käyttöön, kukkaroon mahtuu juuri sopivasti lounas- ja kahviraha, sekä opiskelijakortti yms. tarpeelliset. Mutta tämä riittänee tällä erää. Nyt kun on taas kaupungissa, tulee liian helposti hengailtua vaan koko päivä sen jälkeen kun tulee kotiin. Yritin lähteä pitkälle kävelyllä heti koulun jälkeen, mutta ekalla kierroksella alkoi satamaan. Voisi mennä nyt yrittämään uudestaan, kun näyttäis aurinko paistavan taas. Tosin niin se paistoi aiemminkin... Josko lenkin jälkeen saisi vähän katsottua huomista kirjoittamista ja siivottua. Tai leivottua raparperipiirakkaa:D

~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: