sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Lisää suunnitelmia ja tarkennuksia

Uusi Ulla on näköjään ilmestynyt. Sieltä löysin mahdollliset KyJy-sukat, 7veikkaa nimittäin on. Koska olen löytämässä itsestäni pietä kukkahattutätiä (siinä tiukkismielessä), voisi tämä hattu myös siirtyä listalle, sopiva lankakin olisi. Ja tarve puuvillahatulle kans. Tää vaan ois niin kiva, tosin täyttäjää tälle ei ole, kun niille sukulaispojille on jo lahjat mietitty. Tai ainakin melkein. Tosin neulonhan mie muutenkin pikkujuttuja varastoon, miksei tuotakin :)

Lisäksi löysin muitakin tarkennuksia KyJy-listaan; Kelosta tulee Huhuu-pipo, jonka bongasin jonkun toisen listalta myös. Aino taipunee jonkinlaiseksi boleroksi ja Puroista tuleekin kieppihuivi, kun taas Aade Lõng muuttuu Revontuleksi. Novita Cottonista tullee Baktus ja Bonitoista varmaan kans pyöröhuivi. Ostin Eiku-huiviin mustaa Alpakkaa ja yhden valkean 7veikan kaveriksi muille jämille. Kunnon lista tulee sitten kun aloittelen töitä. Savoon lähti mukaan viisi (vai kuusi) työtä, jotka aloittelen täällä. Sitten tuleekin tehostartti, kun seuraavan kerran menen kotio. Eiköhän tästä hyvä tule, leikkimielellä ja yrittäen.

Mutta kohta nukkumaan. Sitä ennen voisin lukaista vähän Potteria, ostin kuudennen itselle antikvariaatista. R harrastaa noita enemmälti, mutta molemmat bongailee omia suosikkejaan tasaisin väliajoin noista. Oli vissiin melkein iskemätön kirja, kansi natisi kuin melkein uusi avatessa.

Hyvää alkavaa Juhannusviikkoa, kohta aloitetaan KyJyt!
~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: