maanantai 7. marraskuuta 2011

Marraskuukin alkoi jo....

Asiat menee täällä eteenpäin taas pikku hiljaa. Tentti huomenna, monta tehtävää tekemättä, koko ajan tehdään kyllä. Noi vaan taitaa olla ehtymätön luonnonvara :) Onneksi välissä ehtii edelleen neuloa ja vain istuskella, tai noh, niihin löytyy aikaa, vaikkei sitä välttämättä olekaan.

Malli:Kelttipipo Debbie Stollerin Son of the stitchin'n bitch-kirjasta
Puikot: 5,5mm
Lanka: Novitan 7 veljestä, 91g
Koko: noin 57cm

Ei siitä nyt niin nätti tullut. Ajatuksena oli siis tehdä R lämmin kaksipuoleinen pipo. En tiedä, oliko minulla vähän isot puikot, puuttelliset taidot vai olisiko pitänyt neuloa pyöröpuikoilla, mutta sellaisia ei luentoneulehätään löytynyt. Ainakin noissa kavennuskohdissa näkyy alta toinen väri vähän turhan paljon. Mutta ihan käyttökelpoiselta tuonvaikuttaa, ainakin se on lämmin. Tosin kommenttia suuntaa eikä toiseen ole vielä tullut, jos nyt ensin päättelisi kaikki langat ennen kuin edes esittää sitä eteenpäin :D

Malli: hatusta
Puikot: 6mm
Lanka: Novitan Kelo, 75g
Koko: pieni nainen

Nää valmistui jo joku aika sitten, mutta kuvaaminen on ollut niin hankalaa. Pitäisi saada jtn eloa näihin "hei-kuvaampa-taas-pöydällä"- otoksiin, voisi vaikka harkita, että pyytäis muita kuvaamaan... Mutta oli nopea projekti, varret yksi kiertäen oikein yksi nurin- joustinta, kämmenselkään kiertäen oikein ja kämmenessä normaali oikein, kiilapeukalo. Ja isot puikot.
Haaveilen edelleen tästä lankasta mekkoa, nyt kun opintotuki taas tuli, voisi harkita lankaostoksia jälleen. "Ei liikaa yhdessä kuussa", olen yrittänyt itselleni toistella!

Tää on hyvää leipää, kannattaa kokeilla. Ei taas kauaa vanhentunut meillä. Hetkihän siinä menee, mutta lopputulos on sen arvoinen. Muuta jännää ei tällä saralla olekaan tapahtunut, sisko sai synttäri kääretortun, se ei ollut kovin esteettinen näky. Siinä kokeilin täytteenä banaani-Marianne-vaniljakastike, toimi ihan hyvin.

Mutta palaan tentin pariin. Viikonlopun siihen luin jo, en enää tiedä, mitä tekisin sen kanssa. Ei se nyt ihan huonosti voi mennä kaiken tän jälkeen :)

~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: