perjantai 25. marraskuuta 2011

Jouluun on alle kuukausi!

... Ja minä ostin jouluvalot :) Joululahjat on vieläkin mietinnässä, mutta eihän niillä ole vielä kiire, eihän..

Nyt minulla on myös valmista asiaa :)

Malli:Idea ja tyttöset täältä, pojat oma lisäys
Puikot: 3mm
Lanka: Novitan Ticotico, menekki yhteensä 82g
Koko: 36
 Sukkien varressa 10krs 1 kiertäen o, 1 n- joustinta, sitten kuviota. Kantapääksi tein "normaalin" kantapään oikealla neuleella ja helpot kärkikavennukset aina oikein yhteen kerroksen ajan ja neljä välikerrosta.

Täytyy sanoa, että kirjoneule oli ihan jännää. Tällä kertaa sain suhteellisen kiristämättömän tästä, pikkuisen se jalassa tuntuu tiukemmalta kuin esim. kantapään kohdalta. Mutta tykkään näistä, ne näyttää tosi söpöiltä :) Sisko tahtoisi kissakuvioilla vastaavat. Pitäis vain osata piirtää kissat ruutupiirroksena niin, ettei ne näyttäisi koirilta, hankalaa. Mutta tyttönen ei vielä ole päättänyt värejä, niin ei hätää.

Pitäisi keksiä uutta luentoneuletta taas. Kasvatustieteen luennot on vaan niin huippuja neulomisen kannalta. Aluksi noilla luennoilla neuloin lähinnä minä, nyt siellä kilkuttaa yhdet jos toisetkin puikot. Fuksit tajusi homman juonen :) Ehkä Eiku tai Lacy Baktus olis kivoja. Minulla on aavistus erään hamsterilangan sopivuudesta huiviksi. Ainahan on uudelle huiville tilaa, eiköstä juu?

Tätä piirakkaa meillä syötiin jo joku aika sitten. Ruis-vehnäjauho-margariini-vesipohja, päälle purjoa, punasipulia, tomaattia ja fetaa (ja R:lle kinkkua), vähän mausteita ja munavesi, uunissa riittävän aikaa ja hyvää oli! Seuraksi kreikkalainen salaatti, hyvä illallinen.

Tiistaina olin cateroimassa lippukunnan synttäreitä, mutta minulla ei ole siitä todistusaineistoa. Osasin ainakin komentaa tekemään, ruuanlaittoon osallistuin yllättävän vähän :) Ensi viikolla meillä vietetään vielä saman puljun antipikkujouluja, pitää leipasta jotain kivaa sinne siis. Ja ehdottomasti jotain kesäistä!

Piti käyttää tämä ilta yksin johonkin hyödylliseen, esim. läksyihin ja tehtäviin, mutta minä vain kirjoittelen tätä ja lueskelen muiden blogeja. Toisaalta, jos on omaa aikaa, niin eikö silloin pitäisi tehdä jotain mieleistä? Huomenna ehtii tehdä kaikkea kouluun liittyvää, eihän tähän aikaan enää....

Ja hups, näin saadaan aikaan kiire :)
Mutta joo, hyvää pimeää syysiltaa, kun se lumikin meni pois!

~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: