tiistai 4. lokakuuta 2011


Malli: Ylipolven sukat, Suuri Käsityölehti nro 8/11, vähän muokattuna jälleen, yllätys
Puikot: 4mm
Lanka: Novitan Polku, punajuuri&porkkana, menekki 66&69g
Koko: 36

Vihdoin lisää satoa tänne asti! Sain pitkät polvisukkani valmiiksi viime viikon loppu puolella (?), tosin pitänee hommata kuminauhaa vartta varten, etteivät veny ja tipu. Hetken näitä saikin tehdä, mutta ainakin näin alkuun fiilis on hyvä. Täytyy myöntää, että värien kanssa petyin jälleen vähäsen, porkkanassa on kovasti ruskeaa, joka on aikas tummaa. Ohjeen mukaan kahteen sukkaan olisi pitänyt varata 150g molempia värejä, mutta minun pieniin ja lyhkäsiin jalkoihini sain melkein kerästä kahdet polvarit, mutten sitten kuitenkaan. Jossain vaiheessa pyörittelin jo sellaistakin mahdollisuutta, että jos lankaa riittää, voisin tehdä vielä kaksi sukkaa lisää, voisi pitään tälleen eriparina tai sitten samaparina. 

Loppulangasta aloittelin säärystimiä, joista toinen valmistuikin jo, mutta toista odotellessa. Välissä ehdin shoppailemaan jo uusia lankoja, testasin keltaista Keloa myssyn muodossa, tosin sitä en muistanut kuvata eilen. Ihanan väristä toi lanka kyllä on! Aloin jo pohtimaan shoppailureissun ja siellä nähtyjen neuleiden pohjalta tuosta neulemekkoa. Tulisi ainakin nopeasti valmista, kun on niin paksu lanka:) Ostin myös veljen sukkiin mustaa Ticoticoa, meinasin yhdistää siihen edellisen jämät, niin saa pois sitä.


Malli: Robottitanssi Neulovalta Nartulta
Puikot: 3,5&4mm
Lanka: Gjestal Maijaa
Koko: 3-vuotiaalle, toivottavasti

Tää on aikas kiva. Viimeistelin (silmukoin, tai ainakin sinne päin) viikonloppuna siis tuon vihdoin. Kirjoneule hieman kiristää, alussa se näytti ihan hyvältä, mutta loppua kohti kiristin vähän liikaa. Muuten tuli tosi nätti.

Nyt saatiin sadetta tännekin päin, tottakai juuri kun olin sanonut, että voisi käydä lenkillä tänään. Ehkä se hellittäisi kohta. Ostin sunnuntaina punaiset kaupunkisaappaat, joita pitäisi kyllä testasta, mutta miksi juuri nyt?

Elämä on täynnä jänniä asioita.
~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: